Product was successfully added to your shopping cart.
  • VIBRACIJSKA REALISTIČNA VAGINA Anthea VIBRACIJSKA REALISTIČNA VAGINA Anthea

VIBRACIJSKA VAGINA Lybaile Anthea

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Spoznajte Antheo, poželjivo vagino, katera ti brez pregovarjanja ponudi čisto vse kotičke svojega telesa. Vstopi v novo ekstazo užitkov vibracijske vagine, ki je na otip in izgled kakor prava. Mehke ustnice in tesna odprtina kar čakajo, da vstopiš v svoje novo doživetje. Anthea ti ponudi vagino ter anus, oboje realistično izdelano tudi v notranjosti, da pričara občutke pravega ženskega telesa. Vedno pripravljena na vroče razvajanje bo objela vaš penis in se prilagodila njegovi velikosti.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

22,99 €

Opis izdelka

Spoznajte Antheo, poželjivo vagino, katera ti brez pregovarjanja ponudi čisto vse kotičke svojega telesa.

 

Vstopi v novo ekstazo užitkov vibracijske vagine, ki je na otip in izgled kakor prava. Mehke ustnice in tesna odprtina kar čakajo, da vstopiš v svoje novo doživetje. Anthea ti ponudi vagino ter anus, oboje realistično izdelano tudi v notranjosti, da pričara občutke pravega ženskega telesa. Vedno pripravljena na vroče razvajanje bo objela vaš penis in se prilagodila njegovi velikosti. 

Anthea je posebno oblikovana vagina iz serije najbolj realističnih vagin, ki so izdelane iz posebnega materiala Baileskin. Ta material se loči od drugih po tem, da je na otip in izgled identičen kakor prava koža. Prav zaradi ekstremno realističnih detajlov, pa boste med vašimi odnosi pozabili na igračko in se vživeli v pravo vagino, ki je popolnoma brez zavor. Vagina ali anus, obe možnosti si lahko vzamete. V posebno odprtino dodajte še priloženi vibracijski jajček z daljinskim upravljalnikom v obliki ženskega telesa, ki ga lahko s sistemom Multi speed poljubno nastavljate. Vibracije boste čutili skozi celotno vagino, ki vas bo še dodatno stimulirala. 

Na izgled zelo realistična ima skrbno izdelane detajle kot so ustnice, anus, ter celo dlačice. V notranjosti pa je stena vagine rebrasta, da bi jo s premikanjem občutili kakor pravo. Vzemite si nežno vagino, ki kliče po dotikih in doživite maksimalno stimulacijo.

Za popolne užitke na pozabite na lubrikant na vodni osnovi!

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Lybaile
Material TPR
Velikosti Ne
Velikost Od 20 do 30 cm
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije

Velikost: Dolžina 22,5 cm x širina 14 cm

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje