Product was successfully added to your shopping cart.

Izdelki za zakasnitev orgazma

Izdelki za zakasnitev orgazma
Ste prehitro doživeli orgazem? Niste v celoti zadovoljili partnerice? Težko kontrolirate svoj izliv? Brez skrbi, to je težava, ki pesti veliko moških v modernem času in je v večini primerov popolnoma psihološkega izvora. Preberite si katere izdelke lahko izberete, da bodo vaši odnosi daljši. Zadovoljstvo boljše polovice je zagotovljeno!

Naj traja dlje!

 

Eno najpogostejših vprašanj s katerim se srečujemo v modernem času je: ''Imate nasvet kako naj odpravim težave z prezgodnjim izlivom?'' .. Prav zato smo se odločili, da vam predstavimo izdelke s katerimi si boste lahko pomagali pri tovrstnih težavah. Ker gre v večini primerov za psihološke, in lahko premagljive težave pa si lahko pomagate z naravnimi in povsem neškodljivimi pomočniki iz naše ponudbe. 

 

Težave z prezgodnjim izlivom lahko uvrstimo v dve kategoriji, in sicer psihične ter fizične.

Psihološki dejavniki, ki so v primerih prezgodnjega izliva najpogostejši so:

  • Prekomerno razmišljanje med odnosi
  • Želja po tem, da se popolnoma izkažete
  • Nova partnerica 

Fizični dejavniki pa se prav tako lahko dopolnjujejo z zgornjimi, in so:

  • Posledica jemanja določenih zdravil, ki lahko vplivajo na izliv
  • Prekomerna občutljivost penisa
  • Stres, utrujenost

 

Kako si lahko pomagate?

Z različnimi tehnikami

Na srečo obstaja veliko različnih tehnik, ki so vam v pomoč pri težavah s prezgodnjim izlivom. Ena od teh je, da se osredotočite na neko stvar ali nekoga, kar bo zaustavilo izliv, ko boste čutili, da ga boste skoraj že dosegli. To tehniko kombinirajte s počasnejšo penetracijo ali kratko pavzo in izognili se boste izlivu. Še ena možnost je, in sicer, da penis izvlečete, ko začutite da boste doživeli orgazem, vaša žena pa naj s palcem in kazalcem močno stisne glavico penisa za približno 10 sekund, da zaustavi pretok krvi, preden nadaljujeta. To lahko ponavljate toliko časa, da se boste odločili za izliv.

Z različnimi izdelki

Najlažja in še bolj učinkovita pa je uporaba temu namenjenih izdelkov. Lahko preizkusite razpršila ali kreme, ki jih pred odnosi nanesete neposredno na penis. Tovrstni izdelki delujejo na način zmanjševanja preobčutljivosti penisa, ki vodi do prezgodnjega izliva. Z zmanjšanjem občutljivosti pa seveda ne ustavite svojih užitkov. Užitki ostanejo enaki, le vi postanete maratonec. Ena izmed zanimiv možnosti pa so tudi kondomi namenjeni zakasnitvi izliva. Poleg zaščite imajo namreč tudi poseben premaz, ki deluje na enak način kot kreme in razpršila za zakasnitev. Vse izdelke pa lahko uporabljate povsem diskretno. 

 

V naši ponudbi sta najbolj priljubljena razpršila DOOZ in STUD 100 pri katerih so odzivi uporabnikov izjemni. Med drugim so povedali:

 

Imam zelo velike težave z vzdržljivostjo, in sem že popolnoma obupal, da mi bo lahko sploh kaj pomagalo.. Dokler nisem preizkusil DOOZ. Res super učinkovita zadeva! Priporočam vsem, ki se spopadate z enakimi težavami kot jaz. - Jan LJ

Žena sploh neve kaj jo je doletelo, ker sedaj zdržim veliko veliko dlje kot sem včasih. To je res super izdelek! - Andro L.

Končno izdelek, ki res deluje tako kot je treba. Zapravil sem že kr nekaj denarja za brezvezne izdelke, ki so kr neki, DOOZ pa je TOP!!! - Mišo

Kategorija: Novice