Product was successfully added to your shopping cart.

Dostava in osebni prevzem

Spletna trgovina 4men potrošnikom zagotavlja 100% diskretno dostavo, saj so vsa naročila poslana v popolnoma nevtralni embalaži brez logotipov trgovine 4men. Na spremnici Pošte Slovenije, ki je dodana na paketu je naveden pošiljatelj Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p., Virmaše 133, 4220 Škofja Loka.

Naš pogodbeni partner za dostavo izdelkov je Pošta Slovenije, ki pošiljke distribuira v skladu z njihovimi pogoji poslovanja.

 

Način dostave si lahko izberete popolnoma po lastni želji. Na voljo so štiri različne možnosti dostave:

  • Dostava na dom

Priporočeno pošiljko ali paket vam Pošta Slovenije dostavi na dom. V kolikor ste odsotni vam uslužbenec Pošte Slovenije v nabiralniku pusti obvestilo o prispeli pošiljki s katerim v petnajstih dneh na Pošti Slovenije prevzamete naročilo.

  • Poštno ležeče

100% diskretno pošiljanje. V primeru, da želite popolno anonimnost, vam lahko naročilo pošljemo na poštno poslovalnico kot "Poštno ležeče". V tem primeru na dom ne prejmete nobenega obvestila o prispeli pošiljki na vaši pošti, ampak vam datum prevzema sporočimo po elektronski pošti ali na GSM. Pošiljka prispe na vašo pošto do 3 dni po oddaji (po navadi prispe že naslednji delovni dan), prevzamete pa jo lahko v naslednjih petnajstih dneh.

Za pošiljanje kot Poštno ležeče, nam pri procesu naročila pod opombami zapišite točno številko pošte kamor želite pošiljko prejeti. Izberete si lahko katerokoli poslovalnico v Sloveniji, vendar morate navesti točno številko pošte na katero želite prejeti naročilo! (1000 Ljubljana ni dovolj, ker je v Ljubljani večje število poslovalnic).

Pri oddaji naročila je potrebno oddati točne osebne podatke (ime in priimek), ker je pri prevzemu na pošti potrebno identiteto dokazati z osebnim dokumentom. V nasprotnem primeru naročila ne bo možno prevzeti.

Primer naslova:

  • Jože Košir
  • Poštno ležeče
  • 2101 Maribor

 

Številko pošte, kamor želite, da je naročilo dostavljeno si lahko poiščete na http://www.posta.si/poslovalnice/491

 

  • Dostava na določene bencinske servise Petrol

Pri paketih, naslovljenih na naslov bencinskega servisa Petrol, mora biti obvezno navedena telefonska oziroma mobilna številka naslovnika. Rok za prevzem paketa na izbranem bencinskem servisu je osem dni. Po preteku tega roka se paket vrne pošiljatelju.

Seznam bencinskih servisov na katere je možno dostaviti naročilo se nahaja pri zaključku naročila.

 

  • Dostava na paketomate Pošte Slovenije

100% diskretno pošiljanje. V primeru, da želite popolno anonimnost, vam lahko naročilo pošljemo na katerega izmed paketomatov Pošte Slovenije.  

Prosim pri oddaji naročila na paketomat navedite naslov (primer):

  • DAMJAN MUHVIČ,
  • PS PAKETOMAT,
  • Cesta na Brdo 5, 4702 KRANJ (unikatne poštne številke)

 

Postopek prevzema naročila: v paketomat vnesite številko svojega mobilnega telefona in unikatno PIN kodo ali skenirajte unikatno QR kodo.

Plačilo naročila: odkupnino plačate s plačilno ali kreditno kartico (NFC tehnologija). Ob prevzemu v POS terminal na paketomatu vstavite plačilo/kreditno kartico in opravite transakcijo.

V primeru, da je paket, ki ste ga prevzeli poškodovan se oglasite na najbližji pošti, kjer se izpolni reklamacijski zapisnik.

V primeru težav pri prevzemu naročila, prosim pokličite na 080 14 00

 

Cena dostave in provizija Pošte Slovenije pri odkupnini

Strošek dostave za naročilo je 3,70 EUR ne glede na težo in količino poslanih paketov, v primeru, da skupni znesek naročila presega vrednost 50 EUR pa je dostava brezplačna!

Stroške provizije pri dostavi na dom, poštno ležeče ali dostava na paketomat provizijo odkupnine krije 4men.

Stroške provizije pri dostavi na bencinski servis Petrol krije naročnik.

 

Rok dostave

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 1-2 delovnih dni v ostalih primerih pa je rok za dostavo naveden ob izdelku v spletni trgovini. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali pa po telefonu.

Izdelke naročene od ponedeljka do petka do 16.00 ure bomo odposlali še isti dan, kar pomeni, da pošiljko najverjetneje prejmete že naslednji dan. (Pošta Slovenije si pridržuje pravico do  dostave najkasneje v treh delovnih dneh). Kasnejša naročila bodo odposlana naslednji delovni dan. Naročila oddana v soboto in nedeljo ali med prazniki bodo odposlana naslednji prvi delovni dan.

 

Osebni prevzem

Osebni prevzem je možen na sedežu podjetja Damjan Muhvič s.p., Virmaše 133, 4220 Škofja Loka.

Delovni čas:

Pondeljek 8-17

Torek 9-17

Sreda 9-17

Četrtek 9-17

Petek 9-16

Izven delovnega časa možen prevzem po predhodnem dogovoru.

Na sedežu podjetja imamo vse izdelke na zalogi, ki imajo v spletni trgovini označen rok dostave 1-2 dni.