Product was successfully added to your shopping cart.

Seks tabletke za moške

Seks tabletke za moške
Ali ste vedeli, da se s težavami z erekcijo srečuje že vsak deseti moški med 18. ter 40. letom, ter vsak drugi moški med 40. in 70. letom starosti? Seks tabletke so izjemno priljubljene pri moških vseh starosti, saj lahko občutno izboljšajo spolno funkcijo. Ker gre za naravno alternativo pa jih lahko brezskrbno uživate in ne povzročajo neželenih stranskih učinkov.

S seks tabletko do boljšega spolnega življenja.. 

 

 

Zagotovo ste že slišali za seks tabletke, ki se od tistih na recept razlikujejo po tem, da so izdelane iz 100% naravnih sestavin. Naravna sestava pa je pomembna tudi pri tem, da uporabniki ne doživljajo stranskih učinkov in se lahko popolnoma brez skrbi odločijo za takšno alternativo. V sodobnem svetu je vse več dejavnikov, ki lahko negativno vplivajo na moško spolno funkcijo. Stres, hiter tempo življenja, psihične ali fizične težave.. ter starost.. Vse to lahko pripelje do tega, da moški težje ohranja trdnost erekcije, njegova spolna moč ni več takšna kot včasih.. Ali enostavno nima želje do spolnih odnosov.. A brez skrbi, s seks tabletko boste prerojeni!

 

Uporaba seks tabletk

Seks tabletke so namenjene za uporabo pred spolnimi odnosi, torej navedeno priporočeno količino zaužijete 30-45 minut (oziroma po navodilih) pred spolno aktivnostjo. V večini je učinek tablet viden še 12 ur po zaužitju, pri močnejših tudi 24 ur ali več. Količina zaužitja je odvisna od posameznika, je pa potrebno upoštevati, da se ne prekorači priporočene dnevne količine, ki je navedena na izdelku. Nekateri uporabniki namreč za popoln učinek potrebujejo celotno tabletko, spet drugi pa zgolj polovico ali četrtino. Količino prilagodite sebi! 

Sestavine

Seks tabletke so v celoti izdelane iz naravnih sestavin. V večini primerov gre za starodavne afrodiziake, ki jih v zvezi z izboljšanjem spolnosti uporabljajo že zelo dolgo časa. Najbolj pogosti sestavini v prehranskih dopolnilih pa sta zagotovo ginseng in ginko, ki sta obe dokazano pozitivno vplivata na spolno življenje. Ne le, da izboljšata vitalnost, prav tako pripomoreta h izboljšanju prekrvavitve, ki je še posebej pomembna za trdnost erekcije. 

Kako delujejo seks tabletke?

Unikatne mešanice sestavin tvorijo edinstvene formule, ki vplivajo na vse spektre moške spolnosti. Skupek premišljeno uporabljenih ekstraktov namreč povečuje pretok krvi v penisu. Penis je sestavljen iz dveh gobastih tkiv, in sicer Corpora Cavernosa, spongioznega telesa (Corpus Spongiosum), ki se ob erekciji napolnita. Z izboljšanjem prekrvavitve penisa tako lahko pričakujete večjo trdnost penisa ter lažje ohranjanje erekcije skozi celotne odnose. A seks tabletke ne vplivajo le na erekcijo. Ker so v njih dodani tudi raznovrstni afrodiziaki in antioksidanti, se razlika občuti tudi pri počutju in vitalnosti. Izboljša se namreč tudi libido in spolna moč. 


5 razlogov zakaj izbrati seks tabletko:

Ker je seks tabletka naravna alternativa brez stranskih učinkov

Ker bo izboljšala vaše spolno življenje

Ker boste izboljšali svojo erekcijo

Ker boste imeli več spolne moči in vitalnosti

Ker boste lahko dokončno zadovoljili svojo partnerico, saj se skrajša tudi čas okrevanja med orgazmi

 

Lestvica moči seks tabletk iz naše ponudbe

Potrebujete čisto malo.. Ali potrebujete več? S spodnjo lestvico se boste lahko lažje odločili za seks tabletko, ki bi vam najbolj ustrezala. 

 

Lestvica prikazuje moč seks tabletke od najmočenjše do najmilejše različice

 

Extra strong, Zuyosa  - Prodajni uspešnici!

Maximum Virility

Rider

ErectaVit

Poweract, Hot Exxtreme Power

 

Celotno ponudbo naših sesk tabletk, ki lahko pogledate na tej povezavi

Kategorija: Novice