Product was successfully added to your shopping cart.

Revolucionarna erekcijska črpalka Bathmate

Revolucionarna erekcijska črpalka Bathmate
Zagotovo ste že slišali za Bathmate črpalke. Bathmate je erekcijska črpalka, ki deluje na vodo in velja za enega najbolj učinkovitih pripomočkov na trgu. Ta edinstvena črpalka pa je bila prvotno oblikovana za prijatelja. Kdo bi si mislil, da bo nekaj let pozneje postala svetovna uspešnica, ki ji zaupa že na milijone moških po svetu.. Tudi Slovencev!

Bathmate revolucija o kateri govorijo vsi moški!

 

 

Zakaj je erekcijska črpalka Bathmate tako priljubljena? Ker enostavno deluje! Zagotovo ste že naveličani oglasov, ki oglašujejo povečanje penisa, a na koncu rezultati niso takšni kot si želite. A Bathmate je resnično nekaj posebnega. Črpalke so oblikovane na povsem nov, inovativen način - Največja razlika pa je, da delujejo s pomočjo vode. Pritisk vode celostno vpliva na vaš penis, zato ob uporabi ne boste imeli polovičnih rezultatov. Vse kar potrebujete je Bathmate črpalka, kanček potrpljenja in.. vodo. Seveda!

 

Zgodba podjetja Bathmate

Pisalo se je leto 2004, ko je nadobudni izumitelj John Oakes razvil hidroterapevtsko črpalko za pomoč prijatelju na invalidskem vozičku. Na plezanju je namreč njegov prijatelj utrpel tako hude poškodbe hrbtenice, da je ostal na invalidskem vozičku. Ker je nesreča vplivala tudi na njegovo erekcijo, pa se je John, ki je bil mladi nagrajeni inženir, trudil, da bi prijatelju lahko čimbolj pomagal. Med pregledom takratne ponudbe vakuumskih črpalk na trgu John ni bil preveč navdušen in je bil prepričan, da lahko ustvari bolj učinkovito različico, ki bo resnično pomagala prijatelju. A prava revolucija se je zgodila, ko je John opustil idejo vakuumske črpalke in ustvaril hidravlično rešitev. 

Po tem, ko je svoj prototip podaril prijatelju sta bila oba več kot navdušena nad rezultati. In takrat se je rodil Bathmate! 

 

In začela se je Bathmate revolucija

Leta 2006 je na tržišče priletel prvotni, klasični model Hercules, leto kasneje pa še njegov večji brat. Ker je John želel zajeti večjo skupino moških, pa je to pomenilo, da bo moral razširiti tudi ponudbo črpalk. Ker je popolno prileganje črpalke velikega pomena je potrebno trgu ponuditi tudi modele različnih velikosti. In tako je v letu 2012 prispela do sedaj še vedno najbolj priljubljena Bathmate črpalka Hydromax X30. Hydromax ni bila le večja, ampak tudi nadgrajena verzija kar se tiče uporabe materialov , izboljšanega sistema črpanja ter udobja ob uporabi. Hydromax model namreč proizvaja 35% več energije kot začetni Bathmate Modeli. Leta 2013 pa so X30 sledili še modeli X40 in kasneje še največja črpalka na tržišču X50.

Proti koncu leta 2018 pa so Bathmate črpalke dobile novo (prenovljeno) podobo in ime, in se sedaj imenujejo HYDRO. 

 

Bathmate ponudba 

Bathmate pa se seveda nikoli ne ustavi, njihova ponudba se širi v vse smeri. Poleg erekcijskih črpalk boste namreč pri njih lahko prejeli tudi ostale visoko kvalitetne pripomočke kot so krema za povečanje, gel za zakasnitev, Bathmate čistilo, erekcijski obročki,.. In še mnogo drugih izdelkov!

 

Našo Bathmate ponudbo pa si lahko pogledate tukaj

Kategorija: Novice