Product was successfully added to your shopping cart.

Povečanje penisa

Povečanje penisa
Povečanje penisa - Mit ali resnica? Povečanje vsekakor je mogoče. S kančkom potrpljenja in izbiro pravih izdelkov lahko občutno povečate svoje centimetre. Raziskave kažejo, da je z velikostjo penisa nezadovoljnih več kot 35% moških. Če tudi sami spadate v to kategorijo vas vabimo, da si preberete nekaj o izdelkih namenjenih povečanju penisa.

Kako povečati svoje centimetre?

 

Če ste tudi vi nezadovoljni s svojo velikostjo penisa lahko preizkusite eno izmed različnih tehnik povečanja penisa. Govora o velikosti penisa je veliko, se sami pohvalite kolegom ali raje ostanete tiho? Za vsemi šalami in lažmi pa je resnica takšna, da je velik delež moških negotov glede svoje velikosti. Študija s King's College London je vprašala 173 moških o najgloblji negotovosti in to so rezultati raziskave: 35% moških je poročalo, da so nezadovoljni z velikostjo svojega penisa, 30 odstotkov pa je bilo zadovoljnih in ne bi spremenili ničesar. 

 

Nasveti za uspešno povečanje penisa

  • Potrpežljivost: Povečanje penisa se ne zgodi čez noč. Da se tkivo razteza do te mere, da so vidni rezultati v povečavi je potreben čas in dosledna uporaba pripomočkov. Za optimalne rezultate se torej priporoča uporaba izdelkov za povečanje za daljše časovno obdobje (Vsaj 2 meseca). 
  • Trening ali izvajanje različnih tehnik: Kot pri drugih mišicah na telesu - Trening daje rezultate. Primer: Če redno obiskujete fitnes, boste hitreje razvili vidne rezultate in pridobili mišično maso. Z izvajanjem raznolikih vaj pa boste le še pospeševali rast mišic. In prav tega se lahko držite tudi pri povečanju penisa. 
  • Upoštevanje navodil uporabe: Če je na navodilih izdelka navedeno, da ga morate uporabljati vsak dan, 1 x na dan.. To pomeni dobesedno. Če boste izdelke uporabljali le občasno in ne po navodilih proizvajalca, bodo rezultati veliko manjši in počasnejši.
  • Upoštevanje različnih dejavnikov: Na hitrost in velikost povečanja poleg dosledne uporabe lahko vplivajo tudi drugi dejavniki, ki so odvisni od posameznika (Med njimi tudi starost). Če je bil pri vašem prijatelju proces zelo hiter, lahko, da bo pri vas počasnejši. Na to se ne da vplivati, se pa lahko premaknemo na prvo točko - Potrpežljivost vas pripelje daleč. 
  • Kombinacija izdelkov: Če se boste recimo odločili za uporabo kreme, lahko poleg nje souporabljate tudi vlečno napravo. Z uporabo večih izdelkov skupaj boste namreč pospešili rast penisa.

 

Izdelki za povečanje penisa

Kreme

Kreme so lahko tudi ene od zelo učinkovitih načinov povečanja penisa. Kremo enostavno nanašate na celotno površino penisa oz. kakor je navedeno v navodilih za uporabo. Kreme so izdelane iz naravnih sestavin in ne dražijo kože na intimnih predelih. Tovrstni izdelki delujejo na principu povečanja prekrvavitve v penisu, saj s svojo formulo spodbujajo krvni obtok. Rezultati pa se ne kažejo zgolj v povečavi, vendar lahko kreme vplivajo tudi na izboljšanje erekcije. 

Priporočamo naše prodajne uspešnice: 

Krema Enlargo

Titan Gel ali Titan Gel Gold 

 

Vlečne naprave

Vlečne naprave oziroma erekcijske črpalke so zelo priljubljene tako pri povečanju kot tudi izboljšanju erekcije. Posebno oblikovan pripomoček za moške namreč s pomočjo vakuuma (ali vode) deluje na celotno gred penisa. Na voljo so klasične vakuumske črpalke in Bathmate vodne črpalke. Bathmate vodne črpalke sicer spadajo v višji cenovni razred, vendar so tudi toliko bolj učinkovite pri povečanju. Pritisk vode namreč celostno deluje na penis in lahko ob redni uporabi pričakujete enakomerno povečanje centimetrov. 

Priporočamo:

Bathmate


Kapsule, prehranska dopolnila

Zagotovo najlažji način povečanja penisa pa so prehranska dopolnila v obliki kapsul. Gre za izdelke, ki temeljijo na naravni bazi in niso škodljivi. A še vseeno ima veliko moških predsodke pri jemanju tovrstnih tablet. Prehranska dopolnila je potrebno jemati daljše časovno obdobje, a pri tem ni v celoti izključeno dejstvo, da boste najverjetneje obenem morali preizkusiti tudi izdelke, ki delujejo oz. se nanašajo neposredno na penis. Tako boste lahko pospešili celoten proces povečanja. 

Priporočamo:

Kapsule Mr.Big

Kategorija: Novice