Product was successfully added to your shopping cart.
  • FLESHLIGHT Alexis Texas (Outlaw) FLESHLIGHT Alexis Texas (Outlaw)

FLESHLIGHT Alexis Texas (Outlaw)

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Divji Teksas v vaši spalnici! Vroča deklina Alexis Texas ima zapeljivo polno zadnjico ter je poznana po svojem bogatem apetitu po analnih odnosih . Svoje intimne predele je posodila tudi vaši najljubši Fleshlight igrački, njena tekstura (Outlaw) pa podrobno opisuje njeno osebnost. Vsak centimeter teksture namreč ponuja boljše občutke.. in na koncu bi si želeli doživeti še in še.. Outlaw tekstura ima sproščen začetek, z intenzivnim koncem. Naj vas ne zavede njen nedolžen izgled, Alexis Texas ima zelo poredne fantazije. Se dopolnjujeta?

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

79,95 €

Opis izdelka

Divji Teksas v vaši spalnici!

 

Vroča deklina Alexis Texas ima zapeljivo polno zadnjico ter je poznana po svojem bogatem apetitu po analnih odnosih . Svoje intimne predele je posodila tudi vaši najljubši Fleshlight igrački, njena tekstura (Outlaw) pa podrobno opisuje njeno osebnost. Vsak centimeter teksture namreč ponuja boljše občutke.. in na koncu bi si želeli doživeti še in še.. Outlaw tekstura ima sproščen začetek, z intenzivnim koncem. Naj vas ne zavede njen nedolžen izgled, Alexis Texas ima zelo poredne fantazije. Se dopolnjujeta?

Testura Outlaw ima nežen začetek z zelo zanimivim koncem. Tako ohranja razburljiv občutek vse od vhoda do zaključka masturbatorja kjer vas čaka sladko presenečenje. 

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Fleshlight
Material Superskin®
Velikosti Ne
Velikost Od 20 do 30 cm
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije

Premer kanala: 13 mm

Dolžina: 25 cm

Premer: Med 6 - 10 cm

Vrsta vložka: Outlaw

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki