Product was successfully added to your shopping cart.

EREKCIJSKE TABLETE Libido Extreme 6/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Libido Extreme zagotavlja dolgotrajno in močno erekcijo po uporabi. Ena od glavnih sestavin je Muira Puama, ki spodbuja spolni nagon. Ta sestavina se uporablja že desetletja, ker zagotavlja večjo vzdržljivost pri spolnem delovanju. Te erekcijske tablete tako lahko uporabljajo tudi moški, ki nimajo težav z erekcijo, vendar bi želeli, da njihovi odnosi trajajo dlje časa, ter je okrevanje po orgazmu krajše.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

34,99 €

Opis izdelka

Libido Extreme zagotavlja dolgotrajno in močno erekcijo po uporabi.

  

Ena od glavnih sestavin je Muira Puama, ki spodbuja spolni nagon. Ta sestavina se uporablja že desetletja, ker zagotavlja večjo vzdržljivost pri spolnem delovanju. Te erekcijske tablete tako lahko uporabljajo tudi moški, ki nimajo težav z erekcijo, vendar bi želeli, da njihovi odnosi trajajo dlje časa, ter je okrevanje po orgazmu krajše. 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu High Octane Titan ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. 

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 6 kapsul, 2,1 g

Navodila za uporabo: Vzemite 1 kapsulo (350 mg) 1 uro pred spolnim odnosom. Priporočljivo na bolj prazen želodec. Nikoli ne vzemite več kot 2 kapsuli v roku 24 ur. Ne prekoračite priporočene dnevne količine! 

Sestavine: Muira Puama Extract 200mg, Maca Dry Extract 50mg, Zink 41mg (50% RDA), Tribulus Terrestris 30mg, Radix Ginseng 21mg, Catuaba powder, other ingredients: Gelatin Capsule

Opozorila: Hranite izven dosega otrok. Izdelek je namenjen polnoletnim osebam.  Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Hranite v hladnem in suhem prostoru, stran od direktne sončne svetlobe. Ne kombinirajte z alkoholom ali kofeinom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Morningstar
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 6 kapsul
Poreklo Nizozemska
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje