Product was successfully added to your shopping cart.
  • TITAN GEL GOLD - Močna erekcija, večji penis! TITAN GEL GOLD - Močna erekcija, večji penis!

TITAN GEL GOLD - Močna erekcija, večji penis!

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Še boljši, še močnejši v izboljšani zlati preobleki. Titan Gel Gold je naslednik klasičnega Titan Gela in ima nadgrajeno formulo z dodano hialuronsko kislino, ki obenem izboljša tudi hidracijo penisa. Ker gre zdravje penisa, izboljšane erekcije in nega kože na intimnih predelih z roko v roki, pa Titan Gel Gold vsebuje naravne izvlečke, ki bodo poskrbeli za celotno moško spolno življenje. Uživajte v večji trdnosti in večjih centimetrih. Titan Gel Gold je enostaven za uporabo in prinaša rezultate!

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

33,90 €

Opis izdelka

Posebna omejena izdaja z izboljšano formulo - TITAN GEL GOLD!

 

 

Še boljši, še močnejši v izboljšani zlati preobleki. Titan Gel Gold je naslednik klasičnega Titan Gela in ima nadgrajeno formulo z dodano hialuronsko kislino, ki obenem izboljša tudi hidracijo penisa. Ker gre zdravje penisa, izboljšane erekcije in nega kože na intimnih predelih z roko v roki, pa Titan Gel Gold vsebuje naravne izvlečke, ki bodo poskrbeli za celotno moško spolno življenje. Uživajte v večji trdnosti in večjih centimetrih. Titan Gel Gold je enostaven za uporabo in prinaša rezultate!

 


Nova izboljšana formula

Naravne sestavine

Dodatek hialuronske kisline za hidracijo kože na intimnih predelih

Še bolj učinkoviti in hitri rezultati

Bolj trdna erekcija

Povečanje penisa 

Izdelek primeren za moške vseh starosti 

Gladka, svilnata tekstura 

 

Zakaj se odločiti za Titan Gel Gold

 

Ste nezadovoljni z velikostjo penisa? Ali vaša erekcija kdaj ni takšna kot bi si želeli? Če se spopadate s podobnimi težavami naj vam povemo, da niste edini! Odstotek moških, ki se srečujejo z manjšimi (ali večjimi) težavami s spolno funkcijo je vsako leto višji. A zakaj? Če odmislimo dejavnike kot so leta, bolezni in podobna stanja pri katerih lahko težave z spolno funkcijo povzročajo stranski učinki določenih zdravil in zdravstvenih težav, pa se težave pojavljajo tudi pri ostalih moških. Odgovor je: Stres in hiter tempo življenja! 

Če ne želite uporabljati kapsul oziroma različnih prehranskih dopolnil, je Titan Gel Gold odlična izbira za naravno in učinkovito izboljšanje vaših spolnih odnosov. Ker je Titan Gel Gold v obliki mazila pa ga lahko poljubno/po potrebi nanašate na penis. Z redno uporabo pa boste dosegli najboljše rezultate in skrbi, da se ne bi popolnoma izkazali med odnosi ne bodo več aktualne. Titan Gel Gold enostavno nanesite na področje penisa - Lahko 30-45 minut pred spolno aktivnostjo, ali pa v poljubnem delu dneva. 

 

Povečan obseg tudi do 60%

Povečanje penisa tudi do 4 cm 

Močnejša erekcija

Izboljšana spolna moč 

 

Načini uporabe izdelka Titan Gel Gold

 

Izdelek Titan Gel Gold lahko uporabljate na več načinov, in sicer klasično ter s pomočjo različnih vaj. Izvajanje vaj namreč lahko pospeši doseganje učinkov - Pot do rezultatov se zmanjša, rezultati so namreč še hitreje vidni. 

Jelqing - Posebna tehnika za nanašanje gela Titan Gel Gold, ki pospešuje rast penisa z izboljšano cirkulacijo. Trening lahko izvajate kadarkoli. Sledite spodnjim navodilom za uporabo in uživajte v bolj mogočnem penisu!

 

 

1. Nanesite Titan Gel po celotni dolžini penisa. Preden izvajate vaje je namreč pomembno, da je penis navlažen. 

2. Nežno podražite penis (ne preveč) toliko, da ga pripravite do delne erekcije. To stanje je zelo pomembno za učinkovito izvajanje vaj.

3. Naredite 'OK' položaj rok - Združite palec in kazalec. S tem gibom boste lahko popolnoma poglobili Titan Gel v notranjost tkiva. 

4. Pričnite na dnu penisa, tik ob sramni kosti. Če začnete na dnu boste namreč lahko trenirali celotno dolžino penisa. 

5. Počasi se pomikajte navzgor. Pomembno je, da ustvarjate pritisk med pomikanjem, vendar ta pritisk ne sme biti tako velik, da bi povzročal bolečino.

6. Ustavite se pred glavico. Pri glavici se popolnoma ustavite in premaknite nazaj na začetek. Ena vaja je bila uspešno izvedena. En gib naj bi praviloma trajal cca 3 sekunde. 

7. Ponovite postopek oz. nadaljujte z vajami do željenega učinka. 

 

 

Pogosta vprašanja o izdelku


Ali izdelek Titan Gel Gold deluje?

Izdelek deluje v kolikor ga uporabljate po navodilih proizvajalca - Redni uporabi. 

Za koliko časa zadostuje 1 gel?

En Titan Gel Gold zadostuje za približno 1 mesec uporabe. -

Ali izdelek lahko uporabljam skupaj s kondomi?

Da, izdelek ne poškoduje kondoma. 

Kdaj lahko pričakujem rezultate?

Najboljši rezultati bodo vidni po 3 tednih uporabe, prve učinke pa boste občutili že v 7-10 dni. 

Kdo lahko uporablja Titan Gel Gold?

Titan Gel lahko uporabljajo moški vseh starosti. 

Ali prodajate original? 

Na spletu lahko zasledite veliko ponaredkov izdelka Titan Gel Gold, pri nas pa vam garantiramo, da boste prejeli ORIGINAL. Originalni izdelek ima namreč svetlečo označbo na embalaži, ki dokazuje, da niste prejeli ponaredka. V naši spletni trgovini imamo izdelek s pravilno označbo. 


Količina: 50 ml 

Active ingredients: Hyarulonic Acid, Succinic Acid, Verbena and Strawberry Extracts.

Ingredients: Aqua, Sodium Polyacrylate, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Trideceth-6, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Propylene Glycol, Poloxamer 184, Verbena Officinalis (Vervain) flower/leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Succinic Acid, Fragaria Vesca (strawberry) Fruit Extract, Menthol, Glyceryl Laurate, Sodium hydroxide.

Opozorila:

Ni kontracepcija. 

Hranite v temnem prostoru, na temperaturi med +5 °C to +25 °C.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Titan Gel Premium Edition
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Količina: 50 ml
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki