Product was successfully added to your shopping cart.

MASTURBATOR Action Einar

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Privoščite si le najboljše z izjemnim masturbatorjem, ki ima poleg vibracijske tudi sesalno funkcijo! Izrazite toplo dobrodošlico Einarju, moškemu masturbatorju, za katerega vemo, da ste ga čakali in s katerim boste preživeli nepozabne noči (popoldneve, jutra...). Narejen Masturbator Einar ima dve izjemni funkciji. Ena od njiju je vibracijska funkcija, ki nudi kar 10 različnih vibracij. Druga funkcija, pa je sesalna funkcija, ki ponuja kar 5 izjemnih različnih simulacij sesanja. Prihodnost moških užitkov na dosegu roke.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

109,99 €

Opis izdelka

Privoščite si le najboljše z izjemnim masturbatorjem, ki ima poleg vibracijske tudi sesalno funkcijo!

   

Izrazite toplo dobrodošlico Einarju, moškemu masturbatorju, za katerega vemo, da ste ga čakali in s katerim boste preživeli nepozabne noči (popoldneve, jutra...). Narejen Masturbator Einar ima dve izjemni funkciji. Ena od njiju je vibracijska funkcija, ki nudi kar 10 različnih vibracij. Druga funkcija, pa je sesalna funkcija, ki ponuja kar 5 izjemnih različnih simulacij sesanja. Prihodnost moških užitkov na dosegu roke.

   

Kako deluje?

S sredinskim gumbom vklopite in izklopite ter upravljate s posameznimi pritiski na 10 funkcij vibriranja.
Gumb na vrhu, gumb za sesanje, je tisto, s čimer boste krožili med 5 funkcijami sesanja, od katerih je vsaka bolj vznemirljiva od prejšnje. Potovanje od nežnega sesanja do izjemno impresivnega in vrhunskega občutka.
Spodnji gumb je gumb, ki ima dve funkciji, ena od njih je ročno sesanje, tako da lahko preizkusite, kako daleč lahko greste. In druga funkcija je hitra sprostitev, to pomeni, da ko končate z uživanjem v ročnem sesanju in kateri koli od 5 funkcij sesanja, lahko držite ta gumb pritisnjen, da se sesanje samodejno ustavi.

   

Polniti ga je mogoče z magnetnim USB-jem, njegov rokav pa je tanek in odporen, popoln za nepremagljivo stimulacijo. Rokav se zelo enostavno odstrani, tako da ga lahko operete s toplo vodo in dobrim čistilom za igrače in tako podaljšate njegovo življenjsko dobo. Priporočamo, da uporabite lubrikant na vodni osnovi za dodatno mokro izkušnjo.

 

  • 5 sesalnih funkcij
  • 10 funkcij vibriranja
  • Možnost ročnega – avtomatskega sesanja
  • Gumb za hitro sprostitev sesanja
  • Magnetni USB za polnjenje
  • Preprosta nadzorna plošča
  • Tanek in odporen rokav, enostaven za čiščenje
  • Priporočamo izključno uporabo lubrikantov na vodni osnovi

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Action
Material TPE
Velikosti Ne
Velikost Od 20 do 30 cm
Lubrikant Na vodni osnovi
Dolžina 26 cm
Širina 8,5 cm
Napajanje USB
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki