Product was successfully added to your shopping cart.

KAPSULE ZA ZAVIRANJE EJAKULACIJE Delay Caps 60/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Prezgodnja ejakulacija ali prezgodnji orgazem pri moških je ena največjih nevšečnosti pri moški spolnosti poleg težav z erekcijo. Kapsule Delay Caps so bile zasnovane posebej za zakasnitev orgazma in so izdelane iz naravnih sestavin ter nimajo stranskih učinkov. Kapsule je potrebno zaužiti vsakodnevno, saj so namenjene dolgoročnemu izboljšanju prezgodnjega izliva.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

34,99 €

Opis izdelka

Prezgodnja ejakulacija ali prezgodnji orgazem pri moških je ena največjih nevšečnosti pri moški spolnosti poleg težav z erekcijo.

  

Kapsule Delay Caps so bile zasnovane posebej za zakasnitev orgazma in so izdelane iz naravnih sestavin ter nimajo stranskih učinkov. Kapsule je potrebno zaužiti vsakodnevno, saj so namenjene dolgoročnemu izboljšanju prezgodnjega izliva. 

Sestavine

Vzemite 2 kapsuli na dan z veliko vode pred spanjem. Po 1 do 2 tednih boste opazili izboljšanje. Po 3 do 4 tednih imate popoln nadzor nad trenutkom ejakulacije. Prednost teh kapsul je, da na dolgi rok izboljšajo vašo kontrolo. Za razliko od krem, ki jih morate načrtno namazati pred odnosom, pa Delay Caps omogočajo spontanost in vam pri tem ni treba razmišljati kdaj boste seksali in nanesli sredstvo na penis. 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu High Octane Titan ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. 

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 60 kapsul, 36 g

Navodila za uporabo: Enkrat na dan vzemite 2 kapsuli z zadostno količino vode. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka 2 kapsul. 

Sestavine za 2 kapsuli: L-Tryptophan 500 mg, cellulose 20 mg, Talcum 10 mg, Magnesium Stearate (vegetable) 10 mg.

Opozorila: Hranite izven dosega otrok. Izdelek je namenjen polnoletnim osebam.  Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Hranite v hladnem in suhem prostoru, stran od direktne sončne svetlobe. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Morningstar
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 60 kapsul
Poreklo Nizozemska
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje