Product was successfully added to your shopping cart.

MASTURBATOR Cruizr CP02 Rotating & Sucking

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Cruizr CP02 je razkošen in diskreten masturbator z gibanjem navzgor in navzdol ter funkcijo vibriranja. Uživate lahko v okusni stimulaciji penisa in zlahka izbirate med 5 hitrostmi ali 10 načini vibracij. Masturbator naredi spiralno vrtljivo gibanje, tako da doživite še bolj realističen občutek. Mehki elastični silikonski rokav ima vaginalno odprtino in številne zatiče ter grebene na notranji strani.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

119,99 €

Opis izdelka

Cruizr CP02 je razkošen in diskreten masturbator z gibanjem navzgor in navzdol ter funkcijo vibriranja.

  

Uživate lahko v okusni stimulaciji penisa in zlahka izbirate med 5 hitrostmi ali 10 načini vibracij. Masturbator naredi spiralno vrtljivo gibanje, tako da doživite še bolj realističen občutek. Mehki elastični silikonski rokav ima vaginalno odprtino in številne zatiče ter grebene na notranji strani.

Pritisnite gumb za glasovni aktivator in uživajte v razburljivem ženskem glasu, ki vam jasno daje vedeti, da v njem uživa tako kot vi! Slušalke, ki jih dobite brezplačno, so še posebej priročne, tako da lahko v njih tudi diskretno uživate. Ta masturbator boste prejeli skupaj s posebnim držalom z priseskom: tako lahko prostoročno uživate in ga postavite v poljuben položaj.

S kablom USB ga lahko hitro napolnite.

Rokav je odstranljiv in ga je enostavno očistiti z mlačno vodo in čistilom za igrače. Prepričajte se, da je popolnoma suh, preden ga vstavite nazaj v etui. Masturbatorja ne potopite popolnoma v vodo, saj lahko poškodujete elektroniko.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Cruizr
Material Silikon
Velikosti Ne
Velikost Od 20 do 30 cm
Lubrikant Na vodni osnovi
Dolžina 28,3 cm (notranja 12,9 cm)
Širina 8,5 cm (4,4 cm)
Napajanje USB
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Da
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje