Product was successfully added to your shopping cart.

HIGIENSKO RAZKUŽILO Pjur Desinfect

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Pjur Desinfect je učinkovito higiensko razkužilo, ki je prijazno koži. Po nanosu namreč ne izsuši kože in ima nevtralen PH. To razkužilo učinkuje že v 30 sekundah in je nelepljivo. Na poti ali doma, to razkužilo poskrbi za hiter in učinkovit boj pred bakterijami in bacili. Izdelek ustreza najvišjim standardom kvalitete in je izdelan v Nemčiji.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

9,95 €

Opis izdelka

Pjur Desinfect je učinkovito higiensko razkužilo, ki je prijazno koži.

  

Po nanosu namreč ne izsuši kože in ima nevtralen PH. To razkužilo učinkuje že v 30 sekundah in je nelepljivo. Na poti ali doma, to razkužilo poskrbi za hiter in učinkovit boj pred bakterijami in bacili. Izdelek ustreza najvišjim standardom kvalitete in je izdelan v Nemčiji. 

Izdelek ne vsebuje alkohola, in to s posebnim razlogom. Če se pogosto uporablja, lahko izdelki na osnovi alkohola izsušijo roke, zaradi česar se koža razbije in postane krhka, in je tako bolj dovzetna za bakterije in viruse.

100 g tega izdelka vsebuje: 0.95 g 2-phenoxyethanol and 0.2625 g D-gluconic acid, združeno z N,N''-Bis(4-chlorphenyl)-3,12-diimino-2,4,11,13-tetraazatetradecandiamidin (2:1)(CHDG).

Opozorila: Pazljivo pri uporabi biocidov. Vedno preberite etiketo in informacije izdelka pred uporabo.

Varnostna opozorila: Hranite izven dosega otrok. Poskrbite, da je embalaža popolnoma prazna preden jo reciklirate. Če v plastenki ostane velika količina izdelka, ga je potrebno zavreč kot nevarne/posebne odpadke.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec PJUR
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 100 ml
Poreklo Nemčija
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje