Product was successfully added to your shopping cart.

GEL ZA ZAKASNITEV ORGAZMA LoveStim Orgasm Off

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Vrhunski izdelek, ki ustvari občutek mravljičenja in vam omogoči, da zdržite dlje. Gel Orgasm off omogoča nadzor nad trajanjem spolnega odnosa z osupljivo učinkovitostjo. Je popolnoma varen za uporabo in ne odloži partnerjevega orgazma. Učinek hlajenja in mravljinčenja ohranja penis pokončen veliko dlje in ko ne boste mogli več zdržati, bo orgazem močnejši in eksplozivnejši. Ima prijeten in svež vonj ter je popolnoma na vodni osnovi. Ne pušča madežev in lepljivega občutka. Njegova formula zagotavlja svežino in vitalnost daljši čas in je popoln tudi kot lubrikant med seksom in masturbacijo. Zagotavlja popolno spolno zadovoljstvo za vas in vašega partnerja.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

19,99 €

Opis izdelka

Vrhunski izdelek, ki ustvari občutek mravljinčenja in vam omogoči, da zdržite dlje.

     

Gel Orgasm off omogoča nadzor nad trajanjem spolnega odnosa z osupljivo učinkovitostjo. Je popolnoma varen za uporabo in ne odloži partnerjevega orgazma. Učinek hlajenja in mravljinčenja ohranja penis pokončen veliko dlje in ko ne boste mogli več zdržati, bo orgazem močnejši in eksplozivnejši. Ima prijeten in svež vonj ter je popolnoma na vodni osnovi. Ne pušča madežev in lepljivega občutka. Njegova formula zagotavlja svežino in vitalnost daljši čas in je popoln tudi kot lubrikant med seksom in masturbacijo. Zagotavlja popolno spolno zadovoljstvo za vas in vašega partnerja.

Raziskave kažejo, da se kar 75% moških srečuje z težavami s prezgodnjim izlivom. Te pa so posledica prehitrega tempa življenja in obilice stresa s katerim se srečujejo na vsakodnevni ravni. Z gelom Orgasm Off boste lahko ponovno vzbudili strasti in se s svojo drago sproščali v najbolj intimnem trenutku dneva.


Prednosti:

✅ Hladilni učinek, ki povzroča mravljinčenje

✅ Pripomore h daljšim ter tršim erekcijam

✅ Poveča užitke med spolnim odnosom

✅ Ima svež, prijeten vonj

✅ Je na vodni osnovi

✅ Lahko se uporablja tudi s kondomi

✅ Ne pušča madežev in lepljivega občutka

✅ Embalaža je zavarovana z oštevilčenim hologramom. Zato ste lahko prepričani, da gre za izdelek najvišje kakovosti, ki ima vse potrebne preizkuse in odobritve. Hologram tudi sporoča, da izdelek prihaja iz zakonitega vira.


Navodila za uporabo: Nanesite majhno količino gela na celoten penis.

Ingredients: Aqua, Propylene and Alcohol Denat, Polisorbat 80, Mentha, Mentha Piperta Herb Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Oil, Glycerinm, Methyl NicoCnate, Citronska kislina, Hydroxyethylcellulose Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, D-Limonene

Opozorila: Hranite v hladnem prostoru izven dosega otrok. Pred uporabo nanesite majhno količino gela na notranjo stran podlakti. V primeru alergije pokličite svojega osebnega zdravnika. Izdelek je dermatološko testiran. Namenjen samo za zunanjo uporabo. 

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec LoveStim
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 150 ml
Poreklo EU
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje