Product was successfully added to your shopping cart.

GEL ZA BOLJŠO EREKCIJO LoveStim Power Bull

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Intimni gel namenjen vsem moškim, ki si želite boljšo erekcijo. Zaradi vsebnosti posebnih učinkovin poveča prekrvavitev penisa, zaradi česar bo vaš penis trd in močan. Tako vam uporaba gela  omogoča, da dolgo časa ohranite zadovoljivo erekcijo. Starost, jemanje določenih zdravil in celo stres lahko negativno vplivajo na erekcijo in celo preprečujejo njeno vzdrževanje. Power Bull je rešitev za te težave. Ne samo da spodbuja in vzdržuje erekcijo, ampak tudi vizualno poveča penis in bistveno izboljša kakovost vašega spolnega življenja.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

19,99 €

Opis izdelka

Intimni gel namenjen vsem moškim, ki si želite boljšo erekcijo.

   

Zaradi vsebnosti posebnih učinkovin poveča prekrvavitev penisa, zaradi česar bo vaš penis trd in močan. Tako vam uporaba gela  omogoča, da dolgo časa ohranite zadovoljivo erekcijo. Starost, jemanje določenih zdravil in celo stres lahko negativno vplivajo na erekcijo in celo preprečujejo njeno vzdrževanje. Power Bull je rešitev za te težave. Ne samo da spodbuja in vzdržuje erekcijo, ampak tudi vizualno poveča penis in bistveno izboljša kakovost vašega spolnega življenja.


✅ Krepitev erekcije - s povečanjem krvnega pretoka v penisu gel pomaga vzbuditi in vzdrževati zadovoljivo erekcijo

✅ Občutljivost na spolne dražljaje - po uporabi gela penis postane bolj občutljiv na dražljaje na dotik, zaradi česar je užitek intenzivnejši kot običajno

✅ Povečanje penisa - Power Bull vidno poveča in odebeli penis

✅ Takojšnje delovanje - izdelek začne delovati že po 5 minutah  in deluje do 2 uri po uporabi

✅ Izboljša spolno življenje

✅ Klinično in dermatološko testirano

✅ Gel je zavarovan z oštevilčenim hologramom. Zato ste lahko prepričani, da gre za izdelek najvišje kakovosti, ki ima vse potrebne preizkuse in odobritve. Hologram tudi sporoča, da gel prihaja iz zakonitega vira.


Power Bull ima visoke varnostne standarde pred ponaredki.

Zaščita s termoskrčljivo folijo - zahvaljujoč njej ste lahko prepričani, da se gela pred vami ni dotaknil nihče

Oštevilčen hologram, ki potrjuje njihovo pristnost. Pazite na embalažo brez holograma!


Uporaba: Nanesite zadostno količino gela na vaš penis in nežno vmasirajte. Po 5 minutah bo vaš penis rahlo rdeč in lahko celo malenkost peče, kar je znak, da je izdelek začel delovati.

Ingredients: aqua, qlycerin, polysorbate 20, alcohol denat, humulus lupulus extract, avena sativa, kernel extract, ginko biloba leaf extract, panax ginseng extract, menthol, mentha piperita (pepermint) leaf oil, acrylares/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, aroma, sodium hydroxide, sodium benzoate, potassium sorbate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, citral, d-limonene.

Opozorila: Hranite v hladnem prostoru izven dosega otrok. Pred uporabo nanesite majhno količino gela na notranjo stran podlakti. V primeru alergije pokličite svojega osebnega zdravnika. Izdelek je dermatološko testiran. Namenjen samo za zunanjo uporabo.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec LoveStim
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 150 ml
Poreklo EU
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje