Product was successfully added to your shopping cart.

FEROMONSKA DIŠAVA Orgie Sensfeel For Man

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Če želite biti opaženi, izberite feromonsko dišavo Sensfeel. Feromonska dišava Sensfeel je bila izdelana posebej za moške, ki želijo povečati privlačnost, saj je obogatena s feromoni. Te nevidne spojine namreč dokazano povečajo pozornost in naklonjenost iz strani nasprotnega spola. Ta edinstvena formula vsebuje dve komponenti Forskolin (Coleus forskohlii) in teaflavinov (Camellia sinensis), ki potencializirata proizvodnjo androstadienona. Dišava prinaša energijo citrusov, eksotičnost popra s cvetjem in moč gozda. To je odlična kombinacija moške privlačnosti v enem razpršilu.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

39,99 €

Opis izdelka

Če želite biti opaženi, izberite feromonsko dišavo Sensfeel.

   

Feromonska dišava Sensfeel je bila izdelana posebej za moške, ki želijo povečati privlačnost, saj je obogatena s feromoni. Te nevidne spojine namreč dokazano povečajo pozornost in naklonjenost iz strani nasprotnega spola. Ta edinstvena formula vsebuje dve komponenti Forskolin (Coleus forskohlii) in teaflavinov (Camellia sinensis), ki potencializirata proizvodnjo androstadienona. Dišava prinaša energijo citrusov, eksotičnost popra s cvetjem in moč gozda. To je odlična kombinacija moške privlačnosti v enem razpršilu.

Svetujemo uporabo na območjih z višjo stopnjo krvnega obtoka, kot so vrat in zapestja. Učinek Sensfeel For Man doseže največji odziv 30 minut po nanosu in traja nekaj ur. Ponovno nanesite po želji.

- Feromonska dišava za moške

- Prijetna aroma in lična embalaža

- 50 ml

Ingredients: Alcohol, Aqua, Parfum, Isopropyl Alcohol, Propanediol, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Lactate, Sodium PCA, Limonene, Citronellol, Linalool, Coleus Forskohlii Root Extract, Benzyl Benzoate, Camellia SInensis Leaf Extract, Fructose, Glycine, Niacinamide, Sodium Benzoate, Inositol.

Opozorila: Zunanja uporaba. Hranite izven dosega otrok. Vnetljiv izdelek. Izogibajte se stika z očmi. 

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Orgie
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant NI VPISA
Dolžina NI VPISA
Širina NI VPISA
Napajanje NI VPISA
Baterijski vložki NI VPISA
Vodoodpornost NI VPISA
Količina NI VPISA
Poreklo NI VPISA
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje