Product was successfully added to your shopping cart.
  • EREKCIJSKA ČRPALKA Master Black EREKCIJSKA ČRPALKA Master Black

EREKCIJSKA ČRPALKA Master Black

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Za trdne erekcije in dodane centimetre, poskrbi erekcijska črpalka Master Black! Spoznajte visoko kvalitetno črpalko s katero boste ob redni uporabi lahko hitro dosegli željene rezultate. Črpalka je izdelana na principu črpanja vakuma, ki izboljša prekrvavitev penisa, in pripelje do bolj trdnih erekcij o katerih sanjate. Da je to ena bolj kvalitetnih črpalk pa potrjuje tudi izbira materiala, ki pa je visoko kakovostni PVC z manšeto za tesno prileganje in gumo. Črpalka ima edinstveno oblikovani sistem črpanja zraka z priloženim kazalcem, ki ob stisku pumpe kaže količino vakuma. S pomočjo ure lahko spremljate koliko zraka črpate, ter medtem skozi prozorno ogrodje opazujete korenjaka, ki pridobiva centimetre.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

49,99 €

Opis izdelka

Za trdne erekcije in dodane centimetre, poskrbi erekcijska črpalka Master Black!

 

Spoznajte visoko kvalitetno črpalko s katero boste ob redni uporabi lahko hitro dosegli željene rezultate. Črpalka je izdelana na principu črpanja vakuma, ki izboljša prekrvavitev penisa, in pripelje do bolj trdnih erekcij o katerih sanjate. Da je to ena bolj kvalitetnih črpalk pa potrjuje tudi izbira materiala, ki pa je visoko kakovostni PVC z manšeto za tesno prileganje in gumo. Črpalka ima edinstveno oblikovani sistem črpanja zraka z priloženim kazalcem, ki ob stisku pumpe kaže količino vakuma. S pomočjo ure lahko spremljate koliko zraka črpate, ter medtem skozi prozorno ogrodje opazujete korenjaka, ki pridobiva centimetre.

Erekcijska črpalka Master Black se lahko pohvali z visoko kvalitetno izdelavo, ter povsem unikatno zunanjostjo. Na njej boste namreč poleg ergonomsko oblikovanega držala, opazili tudi poseben merilec zraka, ki bo ob stisku prikazoval količino izčrpanega vakuma. Njena prozorna celota je izdelana iz kakovostnega PVC materiala, ter omogoča povsem varno uporabo.

Za bolj prijeten 'trening penisa' priporočamo, da pred uporabo z lubrikantom na vodni osnovi navlažite vhod v črpalko ter penis.

Za resnično odlične rezultate v dolžini ter širini, pa priporočamo souporabo kreme Enlargo, ki jo prav tako lahko najdete v naši ponudbi.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Toy Joy
Material PVC
Velikosti Ne
Velikost Od 20 do 30 cm
Lubrikant NI VPISA
Dolžina NI VPISA
Širina NI VPISA
Napajanje NI VPISA
Baterijski vložki NI VPISA
Vodoodpornost NI VPISA
Količina NI VPISA
Poreklo NI VPISA
Dodatne informacije Velikost: Dolžina 21,5 cm x širina 5,5 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje