Product was successfully added to your shopping cart.
Previous

EREKCIJSKE TABLETE Devils Candy Erecta Hard 6/1

Previous

GEL ZA EREKCIJO Libidojelly 7/1

EREKCIJSKE TABLETE Devils Candy Monster Cock 60/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Za naravno povečanje penisa in izboljšano spolno življenje. Erekcijske tablete Devils Candy Monster Cock so izdelene iz naravnih sestavin, ki lahko znatno izboljšajo vaše spolno življenje. Izboljšajo erekcijo in spodbudijo spolno stimulacijo. Narejene so iz naravnih zelišč, ki poleg pozitivnega vpliva na erekcijo delujejo pozitivno tudi na naravno povečanje penisa. Primerno za vse moške, ki si želijo boljše erekcije, večji penis in daljše spolne odnose.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

34,99 €

Opis izdelka

Za naravno povečanje penisa in izboljšano spolno življenje.

   

Erekcijske tablete Devils Candy Monster Cock so izdelene iz naravnih sestavin, ki lahko znatno izboljšajo vaše spolno življenje. Izboljšajo erekcijo in spodbudijo spolno stimulacijo. Narejene so iz naravnih zelišč, ki poleg pozitivnega vpliva na erekcijo delujejo pozitivno tudi na naravno povečanje penisa. Primerno za vse moške, ki si želijo boljše erekcije, večji penis in daljše spolne odnose.

   

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Devils Candy Monster Cock ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946, ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

   

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 60 tablet, 65,3 g

Navodila za uporabo: Vzemite 1 tableto z zadostno količino 2x na dan . Priporočljivo na bolj prazen želodec. Nikoli ne vzemite več kot 2 tableti v roku 24 ur. Ne prekoračite priporočene dnevne količine!

Sestavine za 2 tableti: L-Arginine (200 mg), Tribulus Terrestris-Extract (75 mg), Muira Puama-Extract 4:1 (50 mg), Fenusterols Fenugreek (40 mg), Hydrogenated Vegetarian Oil (40 mg), Zinc Citrate (38,7 mg, 120 % RI*). Pomožne snovi: E170, E460, E551, E572 ; *RI = Referenčno ime.

Opozorila: Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Hranite v temnem in zaprtem prostoru pri sobni temperaturi. Hranite izven dosega otrok. Izdelek je namenjen polnoletnim osebam. Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Ne kombinirajte z alkoholom ali kofeinom. Priporoča se zdrav način življenja. V primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil ali bolezni se posvetujte s strokovnjakom, preden vzamete katero koli prehransko dopolnilo. Želeni rezultat se lahko razlikuje od osebe do osebe.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Morningstar
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 60 tablet
Poreklo Nizozemska
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje