Product was successfully added to your shopping cart.

MASTURBATOR PDX Elite Milk Me Silly

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Če obožujete velike zadnjice in intenzivne občutke, ste na pravem naslovu. Tukaj je vrhunski masturbator Milk Me Silly, ki je zasnovan, da s pomočjo vibracij in rotacij povzroči najboljšo izkušnjo "molzenja" penisa. Masturbator ima polno zadnjico, ki se trese in twerka ter realistične vaginalne ustnice in anus. V notranjosti se dva motorja pomikata po celotni dolžini penisa in ga masirata. Rezultat so neverjetni občutki in najbolj eksplozivni orgazmi. Vagina je težka kar 9 kilogramov zaradi česar se še bolj občuti kot prava!

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

999,00 €

Opis izdelka

Če obožujete velike zadnjice in intenzivne občutke, ste na pravem naslovu.

   

Tukaj je vrhunski masturbator Milk Me Silly, ki je zasnovan, da s pomočjo vibracij in rotacij povzroči najboljšo izkušnjo "molzenja" penisa. Masturbator ima polno zadnjico, ki se trese in twerka ter realistične vaginalne ustnice in anus. V notranjosti se dva motorja pomikata po celotni dolžini penisa in ga masirata. Rezultat so neverjetni občutki in najbolj eksplozivni orgazmi. Vagina je težka kar 9 kilogramov zaradi česar se še bolj občuti kot prava!

Najboljša masaža penisa za vsakega moškega!

Masturbator Milk Me Silly ponuja 5 različnih funkcij rotacij in 5 hitrosti ter 5 različnih funkcij vibracij in 5 hitrosti. Vibracije in rotacije proizvajata dva močna motorja, ki vsak iz ene strani sočasno dražita celotno gred penisa. Medtem pa se zadnjica tudi premika in pleše (twerka) ter se trese - kot prava ženska! 

Vse nastavitve boste prestavljali preko praktičnega daljinskega upravljalnika, ki omogoča enostaven nadzor. 

Realizem na vrhuncu

Masturbator je izdelan iz mehkega Fanta Flesh materiala katerega posebnost je, da na las spominja na občutek prave kože, je prožen in mehek. Ozek notranji kanal v vagini ali zadnjici, pa se prilagodi vsem velikostim penisa. Kot pri pravi ženski je na začetku ožji, potem pa se postopoma raztegne. Ko boste zadnjico držali pa bo z neverjetnimi 9 kilogrami poskrbela, da bo ta občutek še posebej naraven. 

Mednarodna uporaba

Masturbator deluje preko vtičnice s 24V in tako proizvaja neverjetno moč in intenzivnost motorjev vibracij in rotacij. V kompletu boste poleg kabla za polnjenje prejeli tudi 3 različne adapterje za vtičnico, ki so primerni za vsa tržišča. Tako boste lahko tudi takrat, ko boste na drugem koncu sveta lahko uživali v tej božanski zadnjici. 

Preprosto čiščenje

Čiščenje masturbatorja Milk Me Silly je zelo enostavno zato se mu boste lahko prepustili popolnoma brez zavor. 

Za čiščenje najprej izključite enoto iz vtičnice, nato pa skozi nožnico in anus izpirajte vodo noter in ven. Dve luknji se povežeta, tako da jo bo splakovanje vode skozi katero koli luknjo pravilno očistilo. Ne izpirajte vode skozi zadnjo odprtino in ne potopite masturbatorja v celoti v vodo.

Poglejte si video predstavitev izdelka ..


 

 

Dimenzije izdelka: 

Skupna širina: 30 cm

Skupna dolžina: 31 cm

Skupna višina: 18 cm

Dolžina tunela (vagina): 13,3 cm

Dolžina tunela (anus): 13,3  cm

Premer tunela: Raztegne se na več kot 7,6 cm

Teža: 9 kg

Komplet vključuje: 

Masturbator Milk Me Silly z daljinskim upravljalnikom

AC/DC adapter

Napajalni kabel

3 potovalne adapterje (TIP G, C in I)

Poglejte si virtualni katalog izdelka. 

Dodatne informacije

Custom Stock Status 7 dni
Proizvajalec Pipedream Extreme
Material Mešanica
Velikosti Ne
Velikost Od 30 do 50 cm
Lubrikant Na vodni osnovi
Dolžina 31 cm
Širina 30 cm
Napajanje Delovanje preko vtičnice
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Da
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje