Product was successfully added to your shopping cart.

MASTURBATOR Crazy Bull Miranda

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Oralno zadovoljevanje, kot ste si ga vedno želeli.Masturbator Miranda je realističen oralni masturbator z mehkimi mesnatimi ustnicami, brez refleksa bruhanja in iztegnjenim jezikom, ki vas nestrpno draži in vam ugaja, kolikor dolgo želite. Njena teksturirana notranjost vas vleče in masira do eksplozivnega vrhunca. Svilnato mehak material, podoben koži, se odlično ujema z lubrikantom na vodni osnovi za izjemno gladko izkušnjo, ob kateri se bodo Mirandi pocedile sline. Ustni masturbator Crazy Bull Miranda ima zaprto zasnovo za samostojno izvajanje pritiska z osupljivim sesanjem in rebrasto zunanjost, ki vam pomaga ohraniti varen oprijem z eno roko. Miranda je enostavna za čiščenje – le sperite jo s toplo vodo in čistilom za igrače, pa bo že pripravljena za naslednji krog!

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

16,99 €

Opis izdelka

Oralno zadovoljevanje, kot ste si ga vedno želeli. 

    

Masturbator Miranda je realističen oralni masturbator z mehkimi mesnatimi ustnicami, brez refleksa bruhanja in iztegnjenim jezikom, ki vas nestrpno draži in vam ugaja, kolikor dolgo želite. Njena teksturirana notranjost vas vleče in masira do eksplozivnega vrhunca. Svilnato mehak material, podoben koži, se odlično ujema z lubrikantom na vodni osnovi za izjemno gladko izkušnjo, ob kateri se bodo Mirandi pocedile sline.

   

Čiščenje in nega

S pravilno uporabo vam bo masturbator Crazy Bull nudil užitek vse življenje.

Operite masturbator znotraj in zunaj s toplo vodo. Nato popršite s čistilom za igračke, pustite delovati nekaj minut, nato splaknite z vodo. Pustite, da se masturbator posuši na zraku ali pa ga nežno in dobro osušite z bombažno čisto krpo.

Ne dovolite, da se bullet vibratorja in daljinski upravljalnik zmočijo!

   

Lubrikant

Uporabljajte samo lubrikant na vodni osnovi.

OPOMBA: Uporaba lubrikantov, olj in krem na osnovi silikona (losjon za sončenje ali krema za sončenje, izdelki za nego ustnic, eterična olja, kokosovo olje in jedilna olja vseh vrst) lahko povzroči nepopravljivo škodo na celotni igrači. Prosimo, NE uporabljajte nobenega od zgoraj navedenih izdelkov v kombinaciji z igračo CRAZY BULL. Uporaba katerega koli od teh izdelkov bo uničila vašo igračo.

    

  • Ročni masturbator
  • Izklesani detajli nosu, ustnic in jezika
  • Notranjost grla z neravno teksturo za neverjetno stimulacijo
  • Zaprt dizajn za vrhunsko sesanje
  • Realističen koži podoben material
  • 100% vodoodporen
  • Enostaven za čiščenje

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Crazy Bull
Material TPE
Velikosti Ne
Velikost Od 15 do 20 cm
Lubrikant Na vodni osnovi
Dolžina 16,6 cm (vstavljiva 14 cm)
Širina 7,5 cm
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Da
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki