Product was successfully added to your shopping cart.

KREMA ZA POVEČANJE PENISA Penis XXL

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Sanjate o večjem penisu? Potem ne izpustite te priložnosti! Krema za povečanje penisa Penis XXL je bila zasnovana za moške, ki želijo povečati svoje centimetre. Krema temelji na zeliščni bazi in se ponaša s hitro absorpcijo, ter še hitrejšimi rezultati. Povečajte svoj penis in izboljšajte spolno življenje.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

17,99 €

Opis izdelka

Sanjate o večjem penisu?

 

Potem ne izpustite te priložnosti! Krema za povečanje penisa Penis XXL je bila zasnovana za moške, ki želijo povečati svoje centimetre. Krema temelji na zeliščni bazi in se ponaša s hitro absorpcijo, ter še hitrejšimi rezultati. Povečajte svoj penis in izboljšajte spolno življenje. 

  • Povečanje penisa
  • Izboljšanje spolnega življenja
  • 100% naravna formula
  • Primerno za moške vseh starosti (+18)
Navodila za uporabo: Nanesite gel na zunanji del genitalij in nežno vmasirajte. Sperite ga po uporabi. Gel lahko uporabljate tudi za 'jelqing' ali uporabo z erekcijskimi črpalkami ter podaljški.

Uporaba gela je zelo enostavna. Če želite zares odlične rezultate pa dobro sledite navodilom za uporabo. Po nanosu nežno vtirajte formula, da se povsem absorbira v penis. Počakajte nekaj minut, da se vse hranilne snovi vpijejo v vaš penis. Po nanosu gela ne izpirajte z vodo! En nanos opravite v jutranjih urah, drugega pa v večernih. 

Ingredients: Glycerin, Aqua, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Lactic Acid, L-Arginine USP/HCI, Tribulus terrestris Extract, Algae Extract, Ginkgo biloba Extract, Catuaba bark extract.

Opozorila: Shranjujte na sobni temperaturi. Hranite izven dosega otrok. Če se pojavita draženje in nelagodje, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Cupid Labs
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 60 ml
Poreklo EU
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje