Product was successfully added to your shopping cart.

KAPSULE ZA ZAVIRANJE EJAKULACIJE Cupid Labs

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Ustavite se! S kapsulami za zakasnitev ejakulacije se boste lahko brez hitenja podali v dolge spolne urice in brezskrbno uživali. Delay Caps so zeliščne kapsule za moške, ki imajo težave s prezgodnjim izlivom. Kapsule vsebujejo naravne sestavine, bučna semena in zelišča, za katera je znano, da pozitivno vplivajo na moško spolno funkcijo. Delay Caps so zasnovane tako, da moškim pomagajo povečati vzdržljivost med spolnim odnosom z odložitvijo ejakulacije. Kapsule lahko pomagajo tudi izboljšati erektilno funkcijo, povečati libido in spolno zadovoljstvo.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

29,99 €

Opis izdelka

Ustavite se! 

    

S kapsulami za zakasnitev ejakulacije se boste lahko brez hitenja podali v dolge spolne urice in brezskrbno uživali. Delay Caps so zeliščne kapsule za moške, ki imajo težave s prezgodnjim izlivom.

Kapsule vsebujejo naravne sestavine, bučna semena in zelišča, za katera je znano, da pozitivno vplivajo na moško spolno funkcijo.

Delay Caps so zasnovane tako, da moškim pomagajo povečati vzdržljivost med spolnim odnosom z odložitvijo ejakulacije. Kapsule lahko pomagajo tudi izboljšati erektilno funkcijo, povečati libido in spolno zadovoljstvo.


V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Kapsule za zaviranje ejakulacije Cupid Labs ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946, ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

   

Tablete za zaviranje ejakulacije za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 60 tablet

Navodila za uporabo: Vzemite 2 tableti na dan z zadostno količino vode.

 

Sestavine: L-Arginine (500mg), Butea superba extract, Hypercum perforatum extract, Melissa officinalis extract, Valeriana root extract, Fenugreek extract, Origanum vulgare extract, Passion flower extract, Glycyrrhiza glabra extract, Dodder seed extract, Hawthorn extract, Rosa canina extract, Milk thistle extract, Mentha piperita extract, Piper nigrum extract, Vegetable cellulose capsule, Magnesium stearate. 

Opozorila: Če uporabljate kakršna koli zdravila, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Prenehajte z uporabo, če se pojavijo nezaželeni stranski učinki in pokličite svojega zdravnika. Hranite izven dosega otrok. Hranite v temnem in zaprtem prostoru pri sobni temperaturi. Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Želeni rezultat se lahko razlikuje od osebe do osebe. Ne prekoračite priporočene dnevne količine!

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Cupid Labs
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 60 kapsul
Poreklo Evropa
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje