Product was successfully added to your shopping cart.
 • KAPSULE Andropharma Penis - Erekcija in libido KAPSULE Andropharma Penis - Erekcija in libido
 • KAPSULE Andropharma Penis - Erekcija in libido KAPSULE Andropharma Penis - Erekcija in libido

EREKCIJSKE TABLETE Andropharma Penis 30/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Še en odličen izdelek za moško spolnost - Andropharma Penis! Andropharma je naravno prehransko dopolnilo za doseganje dolgotrajne erekcije in povečanje velikosti penisa. Edinstvena mešanica vključuje starodavno poznane rastlinske izvlečke, ki pozitivno vplivajo na izboljšanje krvnega pretoka v penisu, so naravni stimulansi in podpirajo imunski sistem ter celostno vplivajo na spolno življenje in počutje. Ste opazili, da se vaše spolno življenje in želja z leti močno spreminja? Ste pogosto utrujeni? Vam je upadla želja po spolnosti? Čas je, da ponovno zaživite! Preizkusite to edinstveno formulo. V kompletu boste prejeli 30 kapsul Andropharma, ki zadostujejo za enomesečno uporabo.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

29,99 €

Opis izdelka

Še en odličen izdelek za moško spolnost - Andropharma Penis!

 

Andropharma je naravno prehransko dopolnilo za doseganje dolgotrajne erekcije in povečanje velikosti penisa. Edinstvena mešanica vključuje starodavno poznane rastlinske izvlečke, ki pozitivno vplivajo na izboljšanje krvnega pretoka v penisu, so naravni stimulansi in podpirajo imunski sistem ter celostno vplivajo na spolno življenje in počutje. Ste opazili, da se vaše spolno življenje in želja z leti močno spreminja? Ste pogosto utrujeni? Vam je upadla želja po spolnosti? Čas je, da ponovno zaživite! Preizkusite to edinstveno formulo. V kompletu boste prejeli 30 kapsul Andropharma, ki zadostujejo za enomesečno uporabo.  

Ne glede na to ali uporabljate Andropenis vlečne naprave, ali ste le posameznik, ki si želi izboljšati svoje spolno življenje - Kapsule Andropharma poskrbijo za vas! 

Večina moških se lahko poistoveti z željo po povečani spolni želji, boljšem spolnem življenju, kar pomeni močnejše in daljše erekcije, saj je to način za izboljšanje spolnega življenja. Številni moški si želijo tudi večjega penisa in celo preživijo zdravljenje penisa, da bi ga dosegli.

Za vse te zahteve so strokovnjaki podjetja Andromedical razvili tablete Andropharma Penis, ki uporabnikom pomagajo pridobiti več libida, bolj kakovostne erekcije z večjo spolno močjo in pospešiti proces povečanja penisa. Glavni cilj ekipe Andromedical je razvoj in izboljšanje moškega spolnega zdravja ter možnost, da bi moškim pomagali povrniti samozavest. 

 

100% naravne sestavine 

Izboljšanje erekcije

Izboljšanje spolne moči

Povečanje želje po seksu

Povečanje penisa 

Izdelano v EU

 

Sestavine 


Andropharma kapsule za penis so zasnovane za povečanje spolne želje, dajejo več spolne energije z izboljšanjem kakovosti erekcije in pomagajo pri povečanju penisa. Za to so zaslužne aktivne sestavine in 100% naravna sestava. Znanstvene študije potrjujejo, da so kapsule Andropharma varne, hitre in učinkovite.

Andromedical ima bogate izkušnje, pridobljene s številnimi leti delovanja na področju moške spolnosti.

 

 • Tribulus terrestris
 • Ginkgo Biloba
 • Cink 
  

Pogosta vprašanja 

 
 
Ali so Andropharma kapsule varne za uporabo?
 
Andropharma Penis je 100% varen izdelek. Sestavine so naravni in prehranski rastlinski izvlečki. Namenjene so le moškim. 
 
 
Kako dolgo moram jemati izdelek?
 
Čas jemanja je odvisen od tega kaj želite pridobiti. Izdelek lahko jemljete kolikor časa želite, je pa priporočljivo po 4 mesecih redne uporabe narediti premor za 1 mesec, potem pa lahko nadaljujete. 
 
Če kapsule Andropharma uporabljate zgolj za povečanje penisa, pa priporočamo, da izdelek souporabljate z erekcijsko črpalko ali vlečno napravo (Andropenis) saj le tako lahko dosežete optimalne rezultate. Običajno, ko obe terapiji kombinirate, boste rezultate opazili že po enem mesecu zdravljenja. Z uporabo naprave samo za povečanje penisa lahko po 6-8 mesecih zdravljenja povečate do 4 cm (1,6 cm). Kombinacija obeh tretmajev vam bo pomagala hitreje doseči želene rezultate.
 
 
Ali bom občutil večje užitke med seksom?
 
Kombinacija Ginkgo bilobe in Tribulus terrestris bo spodbudila vaša spolna čutila. Imeli boste bolj prijeten seks z močnejšimi in dolgotrajnejšimi erekcijami in močnejšim spolnim nagonom. Vse to zahvaljujoč povečani vaskularizaciji penisa in povečanemu libidu, ki ga zagotavljajo te naravni stimulansi. 
 
 
Kdo lahko uporablja izdelek?
 
Izdelek je namenjen vsem polnoletnim moškim. 
 

 

Moški test

 

Ali potrebujem takšno prehransko dopolnilo? To je enominutni test s katerim si boste lažje odgovorili na vprašanje. 

 

Občutite zmanjšanje spolnega nagona in libida?                    ☐ Ali ste žalostni in nejevoljni?

 

Se spopadate s pomanjkanjem energije?                                Ali so vaše erekcije slabše?

 

Ste izgubili centimetre v višino?                                               Ali velikokrat hitro zaspite po večerji?

 

Ali se vam je zmanjšala moč in vzdržljivost?                           Ste opazili nenadno poslabšanje sposobnosti igranja športa? 

 

Ste opazili, da ne uživate več toliko v življenju?                     ☐ Se je nedavno poslabšala vaša delovna uspešnost?

 

Če ste na 1. ali 7. vprašanje odgovorili z „Da“ ali vsaj na tri druga vprašanja, morda prihaja do zmanjšanja hormonov. V tem primeru se lahko posvetujete s svojim zdravnikom ali se odločite za nakup naravnih pripravkov, ki so namenjeni izboljšanju moškega življenja kot je Andropharma. 

 

Kapsule Andropharma Penis, prehransko dopolnilo

Vsebina: 30 kapsul, neto 22,2 g

Proizvajalec: Adromedical S.L., Gran via, 6, 28013, Madrid, Španija (EU)

Navodila za uporabo: Zaužijte 1 kapsulo na dan med zajtrkom. Za oralni vnos, ne žvečite. Prenehajte z uporabo za 1 mesec, po 4 mesecih redne uporabe. 

Proizvajalec preventivno odsvetuje uporabo izdelka v primeru srčnih bolezni, povišanega krvnega tlaka, če okrevate po infarktu.

Dnevni vnos: 1 kapsula. Ne prekoračite odmerka 1 kapsule v 24 urah!

Sestavine v izdelku:

 • Tribulus terrestris ekstrakt (sadež, >40% saponini) 400 mg
 • Ginkgo biloba ekstrakt (list, >24% flavoneglikozid) 100 mg
 • Vitamin E 36 mg, 300%
 • Ostale sestavine: magnezijev stearat (magnesium stearate), mikrokristalna celuloza (Microcrystalline cellulose), celuloza (kapsula)
 
RDA = Priporočen dnevni vnos
 • RDA - Priporočen dnevni vnos ni določen

Opozorila:

Izdelek je namenjen izključno polnoletnim osebam.

Ni primerno za osebe v stresnih situacijah in z anksioznostjo, ter pri zdravljenju z rdečili krvi ali preobčutljivostjo na katerokoli sestavino. 

Ne prekoračite priporočene dnevne količine!

Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

V primeru, da imate probleme z zdravjem (sladkorna bolezen,  težave s srcem, povišan pritisk) ali če uživate druge prehranske dodatke ali zdravila se pred uporabo nujno posvetujte z zdravnikom!

Pred uporabo preverite, če ste alergični na katerokoli od sestavin.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priporoča se zdrav način življenja. 

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Andropenis
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Količina: 30 kapsul, zadostuje za enomesečno uporabo

Poreklo: Španija (EU)

 1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki