Product was successfully added to your shopping cart.

FEROMONSKA DIŠAVA Hot Twilight Natural Men

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Če želite biti bolj priljubljeni pri ženskah, izberite to dišavo! Feromonska dišava Hot Twilight je namenjena moškim, ki si želijo več pozornosti iz strani nasprotnega spola. Dišava je popolnoma nevtralna, brez vonja, zato jo boste lahko enostavno kombinirali s svojim najljubšim parfumom. Njena posebnost je, da vsebuje kar 80% feromonov. Feromoni so biokemične spojine, ki dokazano povečajo privlačnost osebe, zaradi česar pritegnejo več pogledov nasprotnega spola.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

19,99 €

Opis izdelka

Če želite biti bolj priljubljeni pri ženskah, izberite to dišavo!

    

Feromonska dišava Hot Twilight je namenjena moškim, ki si želijo več pozornosti iz strani nasprotnega spola. Dišava je popolnoma nevtralna, brez vonja, zato jo boste lahko enostavno kombinirali s svojim najljubšim parfumom. Njena posebnost je, da vsebuje kar 80% feromonov. Feromoni so biokemične spojine, ki dokazano povečajo privlačnost osebe, zaradi česar pritegnejo več pogledov nasprotnega spola.

Navodila za uporabo: Razpršite na poljuben del telesa kot parfum. Ker je izdelek brez vonja, mu lahko dodate svoj poljuben parfum.

Opozorila: Vnetljivo! Ne uporabljajte blizu ognja. Hranite izven dosega otrok. Izogibajte se kontakta z očmi ali poškodovano kožo. Zaščitite pred soncem, hranite v hladnem in suhem prostoru. 

Ingredients: Alcohol Denat., Aqua (Water), Pheromone 80% Vol. Alc.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec HOT
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant NI VPISA
Dolžina NI VPISA
Širina NI VPISA
Napajanje NI VPISA
Baterijski vložki NI VPISA
Vodoodpornost NI VPISA
Količina NI VPISA
Poreklo NI VPISA
Dodatne informacije Količina: 15 ml

Poreklo: Avstrija

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje