Product was successfully added to your shopping cart.

Blagovne znamke

NOVICE

Latest from the blog

Stimulacija prostate

Stimulacija prostate

Stimulacija prostate ali raziskovanje P točke je vse bolj priljubljeno pri moških. Na trgu pa je na voljo vse več različnih vrst stimulatorjev prostate s katerimi je ta izkušnja še bolj čarobna. Moški se običajno odločijo za masažo prostate zaradi spolnega užitka, a masaža ima lahko tudi druge koristi. Preberite si vse kar morate vedeti o masaži prostate.

Povečanje penisa

Povečanje penisa

Povečanje penisa - Mit ali resnica? Povečanje vsekakor je mogoče. S kančkom potrpljenja in izbiro pravih izdelkov lahko občutno povečate svoje centimetre. Raziskave kažejo, da je z velikostjo penisa nezadovoljnih več kot 35% moških. Če tudi sami spadate v to kategorijo vas vabimo, da si preberete nekaj o izdelkih namenjenih povečanju penisa.

Izdelki za zakasnitev orgazma

Izdelki za zakasnitev orgazma

Ste prehitro doživeli orgazem? Niste v celoti zadovoljili partnerice? Težko kontrolirate svoj izliv? Brez skrbi, to je težava, ki pesti veliko moških v modernem času in je v večini primerov popolnoma psihološkega izvora. Preberite si katere izdelke lahko izberete, da bodo vaši odnosi daljši. Zadovoljstvo boljše polovice je zagotovljeno!

Revolucionarna erekcijska črpalka Bathmate

Revolucionarna erekcijska črpalka Bathmate

Zagotovo ste že slišali za Bathmate črpalke. Bathmate je erekcijska črpalka, ki deluje na vodo in velja za enega najbolj učinkovitih pripomočkov na trgu. Ta edinstvena črpalka pa je bila prvotno oblikovana za prijatelja. Kdo bi si mislil, da bo nekaj let pozneje postala svetovna uspešnica, ki ji zaupa že na milijone moških po svetu.. Tudi Slovencev!