Product was successfully added to your shopping cart.

TABLETE ZA POVEČANJE PENISA Penis XXL 60/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Kapsule, zasnovane posebej za moške, ki si želite trši in večji penis! Penis XXL kapsule za povečanje penisa so zasnovane posebej za moške, saj stimulirajo moške organe tako, da povečajo in izboljšajo prekrvavitev penisa, kar vodi do njegovega povečanja. Njihova formula je iz popolnoma naravnih sestavin, ki povečajo in utrdijo vaš penis med erekcijo. Kapsule vam zagotavljajo čudovito intimno izkušnjo in popolnoma zadovoljiv spolni odnos! Ena izmed glavnih sestavin je Ginko Biloba, ki velja za naravni afrodiziak. Pozitivno vpliva na prekrvavitev penisa in posledično bolj močne in trdne erekcije. Ginko so pripravljali že v najstarejših civilizacijah Kitajske, Indije in Japonske, zadnje čase pa je še posebej priljubljen prav v Evropi in ZDA. Niacin ali nikotinska kislina je eden izmed pomembnejših vitaminov B-kompleksa. Imenujemo ga tudi vitamin B3. Sodeluje pri presnovi maščob, beljakovin in ogljikovih hidratov, pri zmanjševanju nivoja holesterola in trigliceridov ter pri prekrvavitvi.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

29,99 €

Opis izdelka

Kapsule, zasnovane posebej za moške, ki si želite trši in večji penis!

   

Penis XXL kapsule za povečanje penisa so zasnovane posebej za moške, saj stimulirajo moške organe tako, da povečajo in izboljšajo prekrvavitev penisa, kar vodi do njegovega povečanja. Njihova formula je iz popolnoma naravnih sestavin, ki povečajo in utrdijo vaš penis med erekcijo. Kapsule vam zagotavljajo čudovito intimno izkušnjo in popolnoma zadovoljiv spolni odnos!.

Ena izmed glavnih sestavin je Ginko Biloba, ki velja za naravni afrodiziak. Pozitivno vpliva na prekrvavitev penisa in posledično bolj močne in trdne erekcije. Ginko so pripravljali že v najstarejših civilizacijah Kitajske, Indije in Japonske, zadnje čase pa je še posebej priljubljen prav v Evropi in ZDA. 

Niacin ali nikotinska kislina je eden izmed pomembnejših vitaminov B-kompleksa. Imenujemo ga tudi vitamin B3. Sodeluje pri presnovi maščob, beljakovin in ogljikovih hidratov, pri zmanjševanju nivoja holesterola in trigliceridov ter pri prekrvavitvi.

  • 100% naravna formula sestavin
  • Izboljšanje erekcije
  • Večji penis
  • Trši penis
  • Boljša prekrvavitev penisa
  • Večja samozavest

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Cobeco Venicon ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946, ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

   

Tablete za povečanje penisa Penis XXL , prehransko dopolnilo

Vsebina: 60 kapsul, 500 mg

Navodila za uporabo: Vzemite 1 kapsulo 2x na dan. Priporočljivo na bolj prazen želodec. Nikoli ne vzemite več kot 2 kapsuli v roku 24 ur. Ne prekoračite priporočene dnevne količine!

Ingerdients : Fenugreek extract, L-arginine HCL, Ginko Biloba extract, Zinc (as Citrate), Cordyceps, L-Methionine, Niacin.

Other Ingredients: Lactose, magnesium stearate, talc

Opozorila: To je zeliščni, mineralni in vitaminski pripravek. Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Hranite v temnem in zaprtem prostoru pri sobni temperaturi. Hranite izven dosega otrok. Izdelek je namenjen polnoletnim osebam. Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Želeni rezultat se lahko razlikuje od osebe do osebe.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Mysexpharma
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 60 kapsul
Poreklo ZDA
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje