Product was successfully added to your shopping cart.

TABLETE ZA POVEČANJE PENISA BB Max Penis XXL 60/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Odkrijte Max Penis XXL - revolucionarni izdelek, ki bo za vedno spremenil vaše spolno življenje! Predstavljajte si prihodnost, v kateri se počutite samozavestni in popolnoma zadovoljni v svojih intimnih odnosih. Z Max Penis XXL je prihodnost na dosegu roke. Ne izgubljajte več časa in začnite uživati v prednostih izdelka še danes. Ta neverjeten dodatek, namenjen moškim med 25. in 55. letom starosti, je zasnovan tako, da poveča velikost vašega penisa in okrepi vašo moškost. Pozabite na skrbi in uživajte v kakovostnem spolnem življenju z Max Penis XXL.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

29,99 €

Opis izdelka

Odkrijte Max Penis XXL - revolucionarni izdelek, ki bo za vedno spremenil vaše spolno življenje!

     

Ta neverjeten dodatek, namenjen moškim med 25. in 55. letom starosti, je zasnovan tako, da poveča velikost vašega penisa in okrepi vašo moškost. Pozabite na skrbi in uživajte v kakovostnem spolnem življenju z Max Penis XXL.

Ste se kdaj vprašali, kako bi bilo imeti večji in močnejši penis? Zdaj, zahvaljujoč Max Penis XXL., lahko to uresničite. Naš izdelek vsebuje skrbno izbrane osnovne sestavine, ki vam bodo pomagale podaljšati in odebeliti vaš penis na naraven in varen način. Poslovite se od sramežljivosti in pozdravite samozavest!

Ključ Max Penis XXL leži v njegovi edinstveni formuli, ki poveča pretok krvi v intimnem predelu, kar omogoča trdnejše in dolgotrajnejše erekcije. Pozabite na skrbi in uživajte v obnovljeni spolni moči. Popolnoma naravne sestavine zagotavljajo neverjetne rezultate brez stranskih učinkov.

Kako se uporablja Max Penis XXL.? Je zelo preprosto. 30 dni morate jemati le dve tableti na dan. Tako enostavno! Ni potreben zdravniški recept, saj gre za varno in učinkovito prehransko dopolnilo. Poleg tega je zasnovan s prijetnim okusom in je veliko več kot preprosto dopolnilo. Je priložnost, da izboljšate svoje spolno življenje in povečate svojo samozavest. Naj vam starost ne ovira užitka in zadovoljstva.

Predstavljajte si prihodnost, v kateri se počutite samozavestni in popolnoma zadovoljni v svojih intimnih odnosih. Z Max Penis XXL je prihodnost na dosegu roke. Ne izgubljajte več časa in začnite uživati v prednostih našega izdelka še danes.

Pri Max Penis XXL vam s ponosom ponujamo učinkovito in varno rešitev za vaše skrbi. Vemo, da je samozavest bistvena v vseh vidikih življenja, še posebej v intimnosti. Zato je tukaj Max Penis XXL, ki vam bo pomagal doseči vaše cilje ter se počutiti polne in zadovoljne.

Ne pozabite, Max Penis XXL.je prehransko dopolnilo, ki vam bo pomagalo doseči vaše cilje in uživati v kakovostnem spolnem življenju. Ne zamudite te priložnosti. Naročite svoj izdelek takoj in začnite uživati v njegovih prednostih!

  • Serenoa repens se priporoča kot vir maščobnih kislin za ohranjanje reproduktivne funkcije.
  • Zeliščni izvlečki, ki jih vsebuje ta izdelek, blagodejno vplivajo na zdravje moških.
  • Tribulus terrestris spodbuja spolno željo in sposobnost
  • Eleutherococcus senticosus prispeva k normalnemu krvnemu obtoku, ki je povezan z delovanjem in reaktivnostjo možganov/prispeva k optimalni kovinski in kognitivni dejavnosti.

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Max Penis XXL ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946, ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

   

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 60 tablet, 78 g

Navodila za uporabo: Vzemite 1-2 tableti z zadostno količino vode pred spolno aktivnostjo.

Sestavine (2 tableti): Bulking agent (Microcrystalline cellulose), Dry extract of Siberian Ginseng (Eleutherococcus senticosus, (Rupr. et Maxim.) Maxim, >0,8% Eleutherosides, root) 400mg, Calcium carbonate 358mg (136mg Calcium, 17% VRN"), Dry extract of Thistles (Tribulus terrestris L., 90% Saponins, fruit) 350mg, L-Arginine 200mg, Dry extract of Muira puama (Ptychopetalum olacoides Benth, bark) 150mg, Dry extract of Saw palmetto (Serenoa repens (W. Bartram) Small, 30% Fatty Acids, fruit) 100mg, Vitamin C (L-Ascorbic Acid) 80mg (100%VRN*), Anti-caking agents (Magnesium salts of fatty acid and Silicon dioxide), Niacin (Nicotinamide) 16mg NE (100%RNV*), Vitamin B6 (Pyridoxine hydrochloride) 1.4mg (100%RNV*) *%RNV: Nutrient Reference Values.

Opozorila: Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Hranite izven dosega otrok. Ni priporočljivo za uporabo pri nosečnicah in doječih ženskah, otrocih ali mladostnikih ali v primeru antihipertenzivnega ali antidiabetičnega zdravljenja. Hraniti na hladnem in suhem mestu stran od svetlobe. Hraniti pri temperaturi od 5°C do 30°C in vlažnosti pod 60%. 

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Black Bull
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 60 tablet
Poreklo Španija
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje