Product was successfully added to your shopping cart.
  • ENLARGO - krema za povečanje penisa -43%! ENLARGO - krema za povečanje penisa -43%!
  • ENLARGO - krema za povečanje penisa -43%! ENLARGO - krema za povečanje penisa -43%!
Previous

RAZPRŠILO ZA ZAKASNITEV ORGAZMA DOOZ 14000

Previous

TITAN GEL - Večji penis, močnejše erekcije!

KREMA ZA POVEČANJE PENISA Enlargo

Hiter pregled

Krema ENLARGO - Povečajte svojo moškost! Tukaj je krema, ki navdušuje moške po celem svetu. Njena naravna formula ob redni uporabi prinaša učinkovite rezultate pri povečanju penisa.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

21,99 €

Opis izdelka

Tukaj je prodajna uspešnica - Krema Enlargo!


Če boste kremo Enlargo redno uporabljali, lahko pričakujete zadovoljive rezultate v povečanju. 


Ne verjamete? V televizijski dokumentarno oddaji, "Ženski vodič za seks 21" stoletja, britanske televizije Channel 5, so naredili preizkus treh različnih metod za povečanje penisa. Rezultati so bili izjemni, saj je krema Englaro delovala najbolje in je srečnežu povečala penis za 2,5 cm samo v dveh mesecih!

 

Kako uporabljam kremo Enlargo? 

 

Aktivne sestavine v kremi Enlargo prodrejo globoko v tkivo penisa in povečajo obtok krvi v penisu. Rezultati se kažejo v povečanju penisa (daljši in debeljši), prav tako pa lahko tudi v izboljšanju erekcije. Vsakodnevna uporaba kreme bo pripeljala do stalnih rezultatov v povečanju. Prve rezultate lahko pričakujete že v kratkem času, optimalni rezultati v povečavi pa bodo vidni v 2 mesecih uporabe. Za vrhunske rezultate pa lahko kremo uporabljate skupaj s poljubno črpalko ob kateri bo velika razlika tudi izboljšana erekcija. 

Kremo nanesite na celotno dolžino penisa, 2 x na dan vsak dan. Z nežno masažo jo utrite na področje penisa. Za optimalne rezulate je kremo potrebno uporabljati 2 x na dan, vsaj 60 dni. En zavojček kreme zadostuje za 30 dni, če jo uporabljate 2 x dnevno. 

 

Kdaj lahko pričakujem rezultate

 

V prvi fazi uporabe kreme boste najprej opazili občutno razliko v izboljšanju erekcije, kasneje pa še v centimetrih. S povečanjem cirkulacije v penisu, boste namreč izboljšali oboje. Po 2 mesecih uporabe pa lahko pričakujete najbolj vidne rezultate v odebelitvi ter podaljšanju. S souporabo erekcijske črpalke pa lahko pospešite celoten proces rasti. 

 

Ingredients: Aqua, Paraffinium Liquidum, Cetearyl Alcohol, Peg-30 Lanolin, Glycerin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Peg-75 Lanolin, Ethylparaben, Butylparaben, p-Chloro-m-Cresol, BHT, Methyl Nicotinate, Propylparaben, Isobutylparaben, Alcohol Denat, Methyl Salicylate, Capsicum Annuum Extract, CI 16255

Opozorila: 

Samo za zunanjo uporabo. 

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Aries Ram
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Vsebina: 50g
  1. Dobra krema! review by Janez on 24. 10. 2020

    Porabil sem dve škatlice odločil sem se pa da naročim še dve. Meni artikel zelo ustreza, razlika je v trdoti penisa. Imam občutek, da je penis tudi precej debelejši. Sem pa v 50+, zato sem se tudi odločil za nakup, ker sem rabil nekaj za trdoto, ker tableti zaradi visokega pritiska ne pridejo v poštev.

Napišite svoje mnenje