Product was successfully added to your shopping cart.
Previous

FEROMONSKA DIŠAVA Mai Masculine For Him

Previous

MASTURBATOR Toro Stream

GEL ZA POVEČANJE PENISA Rhino Gold XXL

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Ste nezadovoljni z dolžino in obsegom penisa? Tukaj je za vas Rhino Gold gel, posebno formuliran izdelek za moške, ki bi radi izboljšali erektilno funkcijo ter obenem povečali volumen in obseg penisa. Izdelan je iz naravnih rastlinskih izvlečkov, ki aktivno delujejo na izboljšanje pretoka krvi v penisu. Zakaj izbrati Rhino Gold Gel? Ker daje hitre in trajne rezultate za vse moške, ki bi radi navdušili svojo ljubimko v vseh pogledih. Rhino Gold Gel izboljša vašo spolno življenje, za kar vam bo hvaležna tudi vaša draga!

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

29,99 €

Opis izdelka

Ste nezadovoljni z dolžino in obsegom penisa? 

   

Tukaj je za vas Rhino Gold gel, posebno formuliran izdelek za moške, ki bi radi izboljšali erektilno funkcijo ter obenem povečali volumen in obseg penisa. Izdelan je iz naravnih rastlinskih izvlečkov, ki aktivno delujejo na izboljšanje pretoka krvi v penisu. Zakaj izbrati Rhino Gold Gel? Ker daje hitre in trajne rezultate za vse moške, ki bi radi navdušili svojo ljubimko v vseh pogledih. Rhino Gold Gel izboljša vašo spolno življenje, za kar vam bo hvaležna tudi vaša draga!

  • ✓ Hitri in učinkoviti rezultati
  • ✓ Diskretna dostava
  • ✓ Naravna sestava
  • ✓ Svetovna prodajna uspešnica
  • ✓ Povečanje penisa
  • ✓ Erekcija kot v mladosti
  • ✓ Boljši libido
  • ✓ Brez stranskih učinkov
  • ✓ Primeren za moške vseh starosti

 

-> Prvi učinki so opazni po dveh tednih. Po tem času se dolžina penisa lahko poveča za 2 cm, v drugem delu meseca pa še za dodatne 4 ali celo 5 cm.

-> Večje zadovoljstvo od erotičnega življenja, samozavest in vrednost. Vztrajno narašča tudi samozavest, kar je posledica večjih možnosti, da zadovoljimo ne samo sebe, ampak predvsem svojega partnerja.

-> Večji občutek pri spolnosti je posledica boljše oskrbe penisa, saj je bolj občutljiv na dotik. Večja dolžina in debelina še povečujeta izkušnjo partnerja. - Podaljšanje trajanja in krepitev intenzivnosti erekcije, vzdrževanje telesne pripravljenosti in telesne pripravljenosti, ki so potrebne v določenih obdobjih in ves čas trajanja odnosa.

   


   

Navodila za uporabo: Nanesite manjšo količino gela na penis in nežno vmasirajte po celotni dolžini, dokler se popolnoma ne vpije. V kolikor bi na tkivu slučajno opazili spremembo, sperite z vodo. 

Sestavine: Catuaba bark extract, Hyaluronic Acid, Hawthorn berry extract, glycerin, L-arginine, Ginko biloba extract, hydroxyethylcellulose xanthan gum, lactic acid, purified water

Opozorila: Samo za zunanjo uporabo, Shranjujte izven dosega otrok, Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi, Shranjevanje pri temperaturi med 5 - 25 °C

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Rhino Med AG
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 50 ml
Poreklo Švica
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje