Product was successfully added to your shopping cart.
  • MEDICINSKI PRIPOMOČEK Andropeyronie MEDICINSKI PRIPOMOČEK Andropeyronie
  • MEDICINSKI PRIPOMOČEK Andropeyronie MEDICINSKI PRIPOMOČEK Andropeyronie

MEDICINSKI PRIPOMOČEK Andropeyronie

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Andropeyronie je medicinski pripomoček izdelan posebej za moške s prirojeno ukrivljenostjo penisa ali Peyroniejeve boleznijo. Andropeyronie je uporabniku prijazna ukrivljena naprava za korekcijo penisa, ki uporablja principe oprijema za spodbujanje kavernoznega telesa. Andropeyronie je varna in učinkovita neinvazivna in nekirurška alternativna rešitev za zdravljenje Peyronijeve bolezni in ukrivljenosti penisa. Andropeyronie vsebuje Androsupport, posebej prilagojen del za korekcijo ukrivljenosti penisa in pas Androcomfort, ki širi pritisk na glavico in zmanjšuje nelagodje med uporabo.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

219,00 €

Opis izdelka

Andropeyronie je medicinski pripomoček izdelan posebej za moške s prirojeno ukrivljenostjo penisa ali Peyroniejeve boleznijo.

 

Andropeyronie je uporabniku prijazna ukrivljena naprava za korekcijo penisa, ki uporablja principe oprijema za spodbujanje kavernoznega telesa. Andropeyronie je varna in učinkovita neinvazivna in nekirurška alternativna rešitev za zdravljenje Peyronijeve bolezni in ukrivljenosti penisa. Andropeyronie vsebuje Androsupport, posebej prilagojen del za korekcijo ukrivljenosti penisa in pas Androcomfort, ki širi pritisk na glavico in zmanjšuje nelagodje med uporabo. 

 

Zakaj Andropeyronie?

- Zmanjša ukrivljeni penis za 60% in zmanjša bolečino.

- Poveča dolžino penisa za 1,5 cm. 

- Zagotavlja varnejše rezultate in izboljšuje spolno funkcijo.

- Rezultati temeljijo na kliničnih študijah.

- Je potrjen medicinski pripomoček. 

 

 

Uporaba izdelka

Andropeyronie je sestavljen iz plastičnega osnovnega obroča, dveh kovinskih gredi z notranjimi vzmetmi in zgornje plastične opore s silikonskim trakom.

  • Androcomfort, udoben trak za vsakodnevno uporabo
  • Androdynamo, nov drsni in vlečni sistem
  • Androrods, prilagodite svojo napravo
  • Androsupport, prilagodite svojo ukrivljenost

Navodila za uporabo Andropeyronie po korakih so navedena v navodilih za uporabo. Prve rezultate opazimo približno en mesec in pol po zdravljenju. Za doseganje ciljev zdravljenja bodo potrebni potrpežljivost, vztrajnost in disciplina za pridno uporabo Andropeyronie, kot je priporočeno v navodilih za uporabo.

Andropeyronie je naprava za vlečenje penisa, ki jo je mogoče enostavno namestiti in hitro odstraniti. Zahvaljujoč udobju naprave lahko Andropeyronie nosite med prebujanjem, sedenjem in stojenjem.

Uporaba Andropeyronie lahko zmanjša ukrivljenost penisa do 50%. Priporočljiva je polna šestmesečna uporaba naprave Andropeyronie.

 

Kdaj se odločiti za ANdropeyronie?

Peyroniejeva bolezen je progresivna degenerativna bolezen neznanega vzroka, ki se lahko pojavi v kateri koli starosti, vendar pri 75% primerov prizadene moške, stare od 45 do 60 let. Če se Pyeroniejeva bolezen ne zdravi, se bo sčasoma poslabšala, kar bo pri erekciji povzročilo vedno bolj ukrivljen penis. Drugi simptomi vključujejo deformacijo penisa, bolečine v erekciji in erektilno disfunkcijo. Peyroniejevo krivuljo je mogoče popraviti z invazivno operacijo, kar lahko povzroči tudi neželeno skrajšanje penisa.

Prirojene ukrivljenosti penisa so prisotne pri mladih moških s kavernoznim telesom, ki je zrasel dlje kot sečnica. Pri erekciji se penis upogne navzdol ali vstran.

Tudi druge ukrivljenosti penisa (tj. Povezane s poškodbami penisa) je mogoče odpraviti z uporabo Andropeyronie®.

 

"Vlečna sila penisa se zdi učinkovito zdravljenje akutne faze Peyroniejeve bolezni glede zmanjšanja ukrivljenosti penisa, zmanjšanja bolečine in povečanja spolne funkcije." Martínez-Salamanca, urolog, bolnišnica Puerta de Hierro, Španija

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Andropenis
Material Mešanica
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki