Product was successfully added to your shopping cart.

MASTURBATOR Toro Stream

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Masturbator, ki obenem stimulira vaš penis in moda. Za vse moške, ki si želijo intenzivno stimulacijo, saj ima dva motorja, s katerima lahko uživate v vibracijah penisa in v modih zahvaljujoč majhnemu ''repu'', ki se nahaja na spodnji strani. Motorja lahko delujeta hkrati ali ločeno. Izdelan je iz prvovrstnega silikona, zaradi česar je prilagodljiv in izjemno udoben. Njegova oblika je zelo posebna - ima zaobljeno glavo, kamor lahko položite penis, iz katerega boste veliko bolj občutili tresljaje. Na zadnji strani je trši del, kot nalašč za optimalen oprijem, na drugi strani pa je mehkejši in prožnejši del za večje udobje. Polni se prek USB-ja in je vodoodporen, tako da lahko uživate kadar, kjer in kakor želite.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

46,99 €

Opis izdelka

Masturbator, ki obenem stimulira vaš penis in moda.

   

Za vse moške, ki si želijo intenzivno stimulacijo, saj ima dva motorja, s katerima lahko uživate v vibracijah penisa in v modih zahvaljujoč majhnemu ''repu'', ki se nahaja na spodnji strani. Motorja lahko delujeta hkrati ali ločeno. Izdelan je iz prvovrstnega silikona, zaradi česar je prilagodljiv in izjemno udoben. Njegova oblika je zelo posebna - ima zaobljeno glavo, kamor lahko položite penis, iz katerega boste veliko bolj občutili tresljaje. Na zadnji strani je trši del, kot nalašč za optimalen oprijem, na drugi strani pa je mehkejši in prožnejši del za večje udobje. Polni se prek USB-ja in je vodoodporen, tako da lahko uživate kadar, kjer in kakor želite.

Ne pozabite očistiti masturbatorja s čistilom za igrače in toplo vodo ter ga dobro posušiti. Uporabite svoj najljubši lubrikant na vodni osnovi za dodatno mokro izkušnjo.

      

  • 10 funkcij vibriranja
  • 2 močna motorja - močne vibracije
  • Vrhunski silikon, varen za telo
  • Dvojna stimulacija
  • Prilagodljivi in mehki materiali
  • Inovativen sistem zapiranja s sponkami
  • USB za polnjenje
  • Vodoodporen
  • Priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Toro
Material Silikon
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina 19 cm
Širina Ne
Napajanje USB
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Da
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki