Product was successfully added to your shopping cart.

MASTURBATOR Toro Hannx 1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Prepustite se nepopisljivim občutkom. Hannx1 je moški masturbator za moške, ki vedo kaj hočejo. Narejen je iz mehkega in prožnega TPR, ki je varen za telo in je popoln za varno in zadovoljivo uporabo. Hannx1 je ročni masturbator, ki ga lahko uporabljate kjer koli in kadar koli želite, ne da bi vam bilo treba skrbeti za baterije ali ga polniti. Zahvaljujoč prožnim materialom lahko izvajate pritisk, ki ga želite ali potrebujete za neverjetno prileganje, zategujete in zategujete, dokler ne morete več. Ima odprt koncept, to pomeni, da sta oba konca odprta, kar je idealno za udobno in enostavno čiščenje.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

24,99 €

Opis izdelka

Prepustite se nepopisljivim občutkom.

    

Hannx1 je masturbator za moške, ki vedo kaj hočejo. Narejen je iz mehkega in prožnega TPR, ki je varen za telo in je popoln za varno in zadovoljivo uporabo. Hannx1 je ročni masturbator, ki ga lahko uporabljate kjer koli in kadar koli želite, ne da bi vam bilo treba skrbeti za baterije ali ga polniti. Zahvaljujoč prožnim materialom lahko izvajate pritisk, ki ga želite ali potrebujete za neverjetno prileganje, zategujete in zategujete, dokler ne morete več. Ima odprt koncept, to pomeni, da sta oba konca odprta, kar je idealno za udobno in enostavno čiščenje.

Ne pozabite očistiti masturbatorja s čistilom za igrače in toplo vodo ter ga dobro posušiti. Uporabite svoj najljubši lubrikant na vodni osnovi za dodatno mokro izkušnjo.

 

  • Ročni masturbator
  • Dvojno odpiranje
  • Visokokakovosten TPR
  • Mehka in prožna
  • Varni materiali za telo
  • Enostaven za čiščenje

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Toro
Material TPR
Velikosti Ne
Velikost Od 15 do 20 cm
Lubrikant Na vodni osnovi
Dolžina 15 cm
Širina 6,1 cm
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Da
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki