Product was successfully added to your shopping cart.

MASTURBATOR Toro Cuper

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Cuper je več kot moški masturbator, je vaš najboljši prijatelj. Izdelan je iz Premium silikona, ki ima napreden tehnološki sistem, zasnovan za moške. Ima 4 funkcije vrtenja za 360°, s katerimi boste dosegli mesta, za katera niste mislili, da so možna. Njegova oblika prav nič ne zaostaja za ostalimi znamkami, saj ima vhod v masturbator obliko ust, njegov notranji tunel pa je poln majhnih izboklin, ki vas bodo med vrtenjem pripeljale do orgazma. Ima dolg in robusten ročaj, idealen za izjemno udoben in varen oprijem, s preprostim vmesnikom, ki je zelo udoben za uporabo. Polni se prek USB-ja in je odporen na škropljenje, tako da lahko uživate kadar koli, kjer in kakor želite.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

59,99 €

Opis izdelka

Cuper je več kot moški masturbator, je vaš najboljši prijatelj.

    

Izdelan je iz Premium silikona, ki ima napreden tehnološki sistem, zasnovan za moške. Ima 4 funkcije vrtenja za 360°, s katerimi boste dosegli mesta, za katera niste mislili, da so možna. Njegova oblika prav nič ne zaostaja za ostalimi znamkami, saj ima vhod v masturbator obliko ust, njegov notranji tunel pa je poln majhnih izboklin, ki vas bodo med vrtenjem pripeljale do orgazma. Ima dolg in robusten ročaj, idealen za izjemno udoben in varen oprijem, s preprostim vmesnikom, ki je zelo udoben za uporabo. Polni se prek USB-ja in je odporen na škropljenje, tako da lahko uživate kadar koli, kjer in kakor želite.

In kaj pomeni, da se vrti za 360º? To pomeni, da se zaradi teh 4 funkcij območje vstavljanja popolnoma vrti, pri čemer se lahko kombinira samo na eno stran, kombinira vrtenje v levo in desno, z različnimi časi in različnimi hitrostmi.

Ne pozabite očistiti masturbatorja s čistilom za igrače in toplo vodo ter ga dobro posušiti. Uporabite svoj najljubši lubrikant na vodni osnovi za dodatno mokro izkušnjo.

   

  • 4 funkcije vrtenja
  • 360º vrtenje
  • Vrhunski silikon, varen za telo
  • Prilagodljivi in mehki materiali
  • USB za polnjenje
  • Odporen na škropljenje
  • Priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Toro
Material Silikon
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Na silikonski osnovi
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje USB
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Odporen proti škropljenju
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki