Product was successfully added to your shopping cart.

MASTURBATOR Pretty Love Lorelei

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Izboljšajte svojo samozadovoljevalno izkušnjo s tem neverjetnim masturbatorjem. Masturbator Pretty Love Lorelei ima potisno in rotacijsko funkcijo s povsem avtomatskim sistemom delovanja ter 10 različnih funkcij med katerimi boste našli vsako za svoje razpoloženje. Za dodatno realistično izkušnjo pa poskrbi še glasovna funkcija v 4 jezikih, ki jih boste lahko diskretno poslušali skozi priložene slušalke. Potiskajte, vrtite, poslušajte in doživite najboljše orgazme!

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

134,99 €

Opis izdelka

Izboljšajte svojo samozadovoljevalno izkušnjo s tem neverjetnim masturbatorjem.

   

Masturbator Pretty Love Lorelei ima potisno in rotacijsko funkcijo s povsem avtomatskim sistemom delovanja ter 10 različnih funkcij med katerimi boste našli vsako za svoje razpoloženje. Za dodatno realistično izkušnjo pa poskrbi še glasovna funkcija v 4 jezikih, ki jih boste lahko diskretno poslušali skozi priložene slušalke. Potiskajte, vrtite, poslušajte in doživite najboljše orgazme!

Masturbator ima mehek notranji rokav s teksturami, ki vas na vhodu pričaka z realistično oblikovanimi vaginalnimi ustnicami. Rokav je zelo raztegljiv zato lahko sprejme različne velikosti penisa. 

  

- 10 različnih načinov 

- Potiskanje (gor/dol) in rotacije

- 4 jeziki glasovne funkcije

- USB napajanje

- Vključene slušalke za diskretno poslušanje

   

Navodila za uporabo

1. USB napajanje: Baterija ima 60 minutni čas polnjenja. Rdeča lučka je prižgana medtem, ko se masturbator polni. Ko rdeča lučka ugasne, je v celoti napolnjen. Čas trajanja igranja po polnem polnjenju je 90 minut. Med polnjenjem uporabljajte samo USB polnilce, ki pripadajo h izdelku in adapter, ki ima obseg vsak 5-5.5V.

2. Držite on/off gumb  za vklop masturbatorja. Držite on/off za izklop. Masturbator ima avtomatski izklop po 30 minutah nedelovanja. 

3. Ko masturbato vklopite, pritisnite gumb za funkcije, da začnete s prvo funkcijo na srednji hitrosti potiskanja in rotacij. Pritisnite še enkrat, če želite spremeniti program, je 10 različnih načinov. 

4. Pritisnite gumb za hitrost, da povečate hitrost potiskanja in rotacij, pritisnite dvakrat, da povečate na najhitrejšo hitrost, pritisnite štirkrat, da zmanjšate na najnižjo hitrosti. 

5. Vstavite slušalke, da uživate v 4 različnih jezikih govorjenja za bolj realistično izkušnjo. 

Ta izdelek je namenjen za osebno rabo. Očištite ga pred in po uporabi. Hranite ga stran od oljnih madežev ali drugih kemikalij. Da zaščitite svojo kožo, priporočamo souporabo lubrikanta. 

Čiščenje in shranjevanje

Napravo lahko očistite s čisto vodo ali čistilom za igračke. Pred uporabo prosimo očistite izdelek s čistilom za igračke, vodo ali gelom za tuširanje. Nato ga posušite. Po uporabi ga dizenficirajte (ne uporabljajte čistil, ki vsebujejo alkohol, patrol ali aceton). Ne uporabljajte izdelka med čiščenjem. Med uporabo pazite, da se voda ne dotika električnih motorjev, saj to lahko povzroči okvaro. Hranite izdelek v suhem in hladnem prostoru, stran od visokih temperatur ter umazanije. Ta izdelek vsebuje manjšo količino olja, in je priporočljivo, da ga shranjujete v vrečki. Izdelek redno preverjajte. Če najdete kakršnokoli poškodbo, prenehajte z uporabo. 

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Pretty Love
Material TPR
Velikosti Ne
Velikost Od 20 do 30 cm
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Velikost: 29,7 cm x 9 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje