Product was successfully added to your shopping cart.

MASTURBATOR Jet Pro By Jamyjob

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Vas zanima kako se občuti intenzivna masaža glavice? Tukaj je inovativno oblikovan masturbator, ki vas popelje v ekstazo občutkov. Izdelan iz medicinskega silikona, je masturbator Jet Pro zasnovan za popolno udobje in varnost. S kar dvema vibracijskima motorjema ter 9 različnimi funkcijami vibracij bo stimulacija resnično intenzivna. Ker ima masturbator edinstven dizajn, pa ga lahko uporabite tako za stimulacijo glavice, kot tudi moda. Masturbator Jet Pro združuje luksuzne materiale, napredno tehnologijo draženja ter zmogljivost, zaradi česar si ga boste vedno znova želeli uporabiti.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

54,99 €

Opis izdelka

Vas zanima kako se občuti intenzivna masaža glavice?

  

Tukaj je inovativno oblikovan masturbator, ki vas popelje v ekstazo občutkov. Izdelan iz medicinskega silikona, je masturbator Jet Pro zasnovan za popolno udobje in varnost. S kar dvema vibracijskima motorjema ter 9 različnimi funkcijami vibracij bo stimulacija resnično intenzivna. Ker ima masturbator edinstven dizajn, pa ga lahko uporabite tako za stimulacijo glavice, kot tudi moda. Masturbator Jet Pro združuje luksuzne materiale, napredno tehnologijo draženja ter zmogljivost, zaradi česar si ga boste vedno znova želeli uporabiti.

Masturbator z neodvisnim motorjem stimulira glavico penisa, če ga obrnete pa tudi vaša moda. Zaradi kombinacije tresljajev pa boste doživeli najbolj eksplozivne vrhunce vašega življenja.

Masturbator Jet Pro je izdelan iz medicinskega silikona z dvojno gostoto, ki se prilagaja telesni temperaturi med uporabo. Gre za vodoodporen masturbator zaradi česar si ga lahko privoščite tudi v kadi ali pod tušem. Ta lastnost pa primeru tudi h lažjemu čiščenju pripomočka. Medicinski silikon je neporozen in zaradi tega še bolj higieničen kot drugi materiali.

 

- 9 funkcij vibracij

- 2 vibracijska motorja

- USB napajanje

- 100% vodoodporen

- Medicinski silikon visoke kvalitete

- Stimulacija glavice ali moda

- Brez ftalatov

- Trajnosten in zmogljiv

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Jamyjob
Material Medicinski silikon
Velikosti Ne
Velikost Od 15 do 20 cm
Lubrikant NI VPISA
Dolžina NI VPISA
Širina NI VPISA
Napajanje NI VPISA
Baterijski vložki NI VPISA
Vodoodpornost NI VPISA
Količina NI VPISA
Poreklo NI VPISA
Dodatne informacije Napajanje: USB
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki