Product was successfully added to your shopping cart.

MASTURBATOR Jamyjob Turbo Double

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Dovolite mu, da vam pokaže najboljšo plat masturabcije! Masturbator Jamyjob Turbo Double vključuje dva vhoda, usta in vagino. Oba sta izjemno tesna tunela, ki vam bosta pričarala neopisljivo penetracijo in stimulacijo. Rokav s tuneloma je narejen iz materiala, ki posnema pravo kožo in daje izjemen in realističen občutek. Notranjost je teksturirana polna izboklin, kar bo še dodatno stimuliralo vaš penis. Je zelo enostaven za uporabo: Le odstraniti morate njegov zaščitni etui, izbrati stran, na kateri želite začeti, nanesti dobro količino lubrikanta na vodni osnovi in začeti. Lahko to storite sami ali prepustite nadzor partnerju.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

44,99 €

Opis izdelka

Dovolite mu, da vam pokaže najboljšo plat masturabcije! 

    

Masturbator Jamyjob Turbo Double vključuje dva vhoda, usta in vagino. Oba sta izjemno tesna tunela, ki vam bosta pričarala neopisljivo penetracijo in stimulacijo. Rokav s tuneloma je narejen iz materiala, ki posnema pravo kožo in daje izjemen in realističen občutek. Notranjost je teksturirana polna izboklin, kar bo še dodatno stimuliralo vaš penis. Je zelo enostaven za uporabo: Le odstraniti morate njegov zaščitni etui, izbrati stran, na kateri želite začeti, nanesti dobro količino lubrikanta na vodni osnovi in začeti. Lahko to storite sami ali prepustite nadzor partnerju.

  • Dvojni masturbator
  • Dva vhoda: nožnica in usta
  • Teksturirana notranjost
  • Material varen za telo
  • Brez ftalatov
  • Materiali: TPE in ABS
  • Za večjo senzacijo stisnite masturbirajoči rokav

Jamyjob je rezultat številnih študij, povezanih z uporabo materialov vrhunske kakovosti v svojem trdnem namenu ponuditi najnovejšo tehnologijo na trgu, prilagojeno užitku odraslih.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Jamyjob
Material TPE
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Na vodni osnovi
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Da
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki