Product was successfully added to your shopping cart.

MASTURBATOR Cruizr CP03 Deluxe Vibrating & Sucking

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Cruizr CP03 je razkošen in diskreten masturbator s funkcijami sesanja in vibriranja. Uživate lahko v okusni stimulaciji penisa in zlahka izbirate med 6 načini sesanja ali 7 načini vibriranja. Masturbator ima funkcijo ogrevanja, tako da doživite še bolj realističen občutek. Zahvaljujoč priročni LED osvetlitvi lahko vedno izberete pravilno funkcijo. Mehki elastični silikonski rokav ima vaginalno odprtino in številne zatiče ter grebene na notranji strani.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

99,99 €

Opis izdelka

Cruizr CP03 je razkošen in diskreten masturbator s funkcijami sesanja in vibriranja.

  

Uživate lahko v okusni stimulaciji penisa in zlahka izbirate med 6 načini sesanja ali 7 načini vibriranja. Masturbator ima funkcijo ogrevanja, tako da doživite še bolj realističen občutek. Zahvaljujoč priročni LED osvetlitvi lahko vedno izberete pravilno funkcijo. Mehki elastični silikonski rokav ima vaginalno odprtino in številne zatiče ter grebene na notranji strani.

Pritisnite gumb za glasovni aktivator in uživajte v seksi ženskem glasu, ki vam jasno daje vedeti, da v njem uživa tako kot vi! Slušalke, ki jih dobite brezplačno, so še posebej priročne, tako da lahko v njih tudi diskretno uživate.

TKomplet vsebuje tudi posebno držalo s priseskom: tako lahko prostoročno uživate in ga postavite v poljuben položaj.

Hitro se napolni s kablom USB.

Rokav je odstranljiv in ga je enostavno očistiti z mlačno vodo in čistilom za igrače. Prepričajte se, da je popolnoma suh, preden ga vstavite nazaj v etui. Posebno zapiranje s suho palico preprečuje lepljenje materiala. Masturbatorja ne potopite popolnoma v vodo, saj lahko poškodujete elektroniko.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Cruizr
Material Silikon
Velikosti Ne
Velikost Od 0 do 10 cm
Lubrikant Na vodni osnovi
Dolžina 29 cm (notranja 18,1 cm)
Širina 7,5 cm (notranja 4,4 cm)
Napajanje USB
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Odporen proti škropljenju
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje