Product was successfully added to your shopping cart.

MASTURBATOR Cruizr CP01 Rotating & Sucking

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Cruizr CP01 je razkošen in diskreten masturbator z 10 vrtljivimi in 5 sesalnimi funkcijami. Uživate lahko v okusni stimulaciji penisa in zlahka izbirate med vsemi možnostmi. Masturbator naredi spiralno vrtljivo gibanje in ima funkcijo ogrevanja, tako da doživite še bolj realističen občutek. Mehki elastični silikonski rokav ima vaginalno odprtino in ima številne zatiče in grebene na notranji strani.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

139,00 €

Opis izdelka

Cruizr CP01 je razkošen in diskreten masturbator z 10 vrtljivimi in 5 sesalnimi funkcijami.

  

Uživate lahko v okusni stimulaciji penisa in zlahka izbirate med vsemi možnostmi. Masturbator naredi spiralno vrtljivo gibanje in ima funkcijo ogrevanja, tako da doživite še bolj realističen občutek. Mehki elastični silikonski rokav ima vaginalno odprtino in ima številne zatiče in grebene na notranji strani.

Pritisnite gumb za glasovni aktivator in uživajte v seksi ženskem glasu, ki vam jasno daje vedeti, da v njem uživa tako kot vi! Slušalke, ki jih dobite brezplačno, so še posebej priročni, tako da lahko v njih tudi diskretno uživate.

Ta masturbator prejmete skupaj s posebnim držalom z priseskom: tako lahko prostoročno uživate in ga postavite v poljuben položaj. Hitro se napolni s kablom USB.

Rokav je odstranljiv in ga je enostavno očistiti z mlačno vodo in čistilom za igrače. Prepričajte se, da je popolnoma suh, preden ga vstavite nazaj v etui. Masturbatorja ne potopite popolnoma v vodo, saj lahko poškodujete elektroniko.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Cruizr
Material Silikon
Velikosti Ne
Velikost Od 20 do 30 cm
Lubrikant Na vodni osnovi
Dolžina 28,1 cm (notranja 16,5 cm)
Širina 10,1 cm (notranja 4,2 cm)
Napajanje USB
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Odporen proti škropljenju
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje