Product was successfully added to your shopping cart.

MASTURBATOR Cruizr CM06 With Voice Activator

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Masturbator Cruizr CM06 je diskretni stimulator penisa z 10 različnimi nastavitvami vibracij. Odvijte pokrovček z vrha in odkrijte mehak upogljiv rokav z vaginalno odprtino. Masturbator ima rebrasto notranjost, ki daje realističen občutek. Za dodaten realizem pa poskrbi še glasovni aktivator, ki sproži seksi ženski glas s katerim boste skupaj doživeli še bolj intenzivne orgazme.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

59,99 €

Opis izdelka

Masturbator Cruizr CM06 je diskretni stimulator penisa z 10 različnimi nastavitvami vibracij.

  

Odvijte pokrovček z vrha in odkrijte mehak upogljiv rokav z vaginalno odprtino. Masturbator ima rebrasto notranjost, ki daje realističen občutek. Za dodaten realizem pa poskrbi še glasovni aktivator, ki sproži seksi ženski glas s katerim boste skupaj doživeli še bolj intenzivne orgazme. 

Če želite bolj diskretno uživati ima masturbator tudi ločen vhod za slušalke in tako lahko bolj diskretno uživate v glasovni funkciji. 

CM006 je enostaven za uporabo in ima vrhunsko zasnovo. Hitro ga lahko napolnite s priloženim USB kablom in ima odstranljiv rokav za temeljito čiščenje. 

Upoštevajte: Cruizr CM06 je odporen na škropljenje. Preprečite poškodbe ožičenja in previdno odstranite rokav iz ohišja. Očistite rokav s čistilom za igrače in pustite, da se popolnoma posuši, preden ga vstavite nazaj.

Za maksimalno udobje uporabite lubrikant na vodni osnovi.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Cruizr
Material Silikon
Velikosti Ne
Velikost Od 15 do 20 cm
Lubrikant Na vodni osnovi
Dolžina 19,5 cm (notranja 15,3 cm)
Širina 7,7 cm (notranja 4,6 cm)
Napajanje USB
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Da
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje