Product was successfully added to your shopping cart.
  • KREMA Penis Booster ( KREMA Penis Booster (

KREMA ZA POVEČANJE PENISA Penis Booster

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Ali ste vedeli, da ste le en korak stran od večjega penisa? S kremo Penis Booster boste imeli več samozavesti v spalnici. Krema Penis Booster ima naravno formulo, ki jo s z nežno masažo nanašate neposredno na penis. Aktivne sestavine bodo hitro prodrle v notranjost penisa, in ob redni uporabi občutno izboljšale tako nastop kakor tudi veličino penisa. Ena ključnih sestavin v kremi je Panax Ginseng, ki je znan po svojih pozitivnih učinkih na moško spolnost. Dodan pa mu je tudi ingver. Krema Penis Booster je stimulativna in nadvse poživljajoča krema ob kateri boste postali moški, ki si želite biti. Povečajte centimetre in povečajte zadovoljstvo!

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

10,99 €

Opis izdelka

Ali ste vedeli, da ste le en korak stran od večjega penisa?

 

S kremo Penis Booster boste imeli več samozavesti v spalnici. Krema Penis Booster ima naravno formulo, ki jo s z nežno masažo nanašate neposredno na penis. Aktivne sestavine bodo hitro prodrle v notranjost penisa, in ob redni uporabi občutno izboljšale tako nastop kakor tudi veličino penisa. Ena ključnih sestavin v kremi je Panax Ginseng, ki je znan po svojih pozitivnih učinkih na moško spolnost. Dodan pa mu je tudi ingver. Krema Penis Booster je stimulativna in nadvse poživljajoča krema ob kateri boste postali moški, ki si želite biti. Povečajte centimetre in povečajte zadovoljstvo!

 

- Naravna sestava, ki vključuje Panax Ginseng in ingver

- Stimulativna krema za odlične rezultate

- Optimalni rezultati ob redni uporabi

- Izdelek lahko souporabljate s kondomi

 

Ingredients: Aqua, Paraffinum liquidum, Sodium polyacrylate, Caprylic/Capric Trglyceride, Glycerin, Prunus amygdalus dulcis oil, Hamamelis virginiana flower water, Eugenia caryophyllus leaf oil, Phenoxyethanol, Ethylexylglycerin, Citrus medica limonum peel oil, Zingiber officinale rhizome extract, Chlorphenesin, Citric acid, Benzoic acid, Dehydroacetic Acid, Panax ginseng root extract, Hydrolyzed elastin, Benzoate sodium, Potassium sorbate, Tetrasodium EDTA, CI 19140, Eugenol, Citral, Limonene.

Opozorila:

Hranite izven dosega otrok!

Samo za zunanjo uporabo!

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Ruf
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Količina: 125 ml
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki