Product was successfully added to your shopping cart.
  • KREMA Mega Penis KREMA Mega Penis

KREMA ZA POVEČANJE PENISA Mega Penis

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Čas je za mega velikost, zato izberite kremo Mega Penis. Krema Mega Penis temelji na zeliščni mešanici sestavin, ki izboljšajo prekrvavitev v penisu in pripomorejo h raztezanju tkiva. Če tudi sami niste zadovoljni s svojimi centimetri, je to povsem neboleč, nekirurški način. Z dosledno uporabo kreme Mega Penis namreč lahko pričakujete zadovoljive rezultate, ki pa ne bodo navdušili le vas, ampak jih bo opazila tudi ljubimka. Enostavna uporaba in naravna sestava!

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

9,99 €

Opis izdelka

Čas je za mega velikost, zato izberite kremo Mega Penis.

 

Krema Mega Penis temelji na zeliščni mešanici sestavin, ki izboljšajo prekrvavitev v penisu in pripomorejo h raztezanju tkiva. Če tudi sami niste zadovoljni s svojimi centimetri, je to povsem neboleč, nekirurški način. Z dosledno uporabo kreme Mega Penis namreč lahko pričakujete zadovoljive rezultate, ki pa ne bodo navdušili le vas, ampak jih bo opazila tudi ljubimka. Enostavna uporaba in naravna sestava!

 

Ingredients: Aqua, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Capriylc/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Cetyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Xanthan gum, Trigonella Foenum Graecum extract, Melilotus Officinalis extract, Dehydroacetic acid. 

Opozorila:

Izdelek je namenjen polnoletnim osebam!

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Ruf
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Vsebina: 75 ml.

Poreklo: Francija

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki