Product was successfully added to your shopping cart.

KONDOMI Pasante Ribs & Dots 12/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Če želite popestriti svoje ljubljenje , poskusite kondome Pasante Ribs & Dots. Kondomi so anatomsko oblikovani, zaradi česar boste uživali v edinstvenem udobju. Poseben profil dvojne teksture nudi maksimalno spolno stimulacijo za oba partnerja. Kondomi so prekriti s stimulacijskimi pikami in rebri za večjo izkušnjo za oba zaljubljenca. Posebni rebrasti detajli bodo ob vsakem gibu ustvarjali dražljaje, ob katerih bodo spolni odnosi z zaščito še posebej zanimivi. V tem paketu boste prejeli 12 kosov najbolj zabavnih kondomov Pasante Ribs & Dots!

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

6,99 €

Opis izdelka

Če želite popestriti svoje ljubljenje, poskusite kondome Pasante Ribs & Dots.

    

Kondomi so anatomsko oblikovani, zaradi česar boste uživali v edinstvenem udobju. Poseben profil dvojne teksture nudi maksimalno spolno stimulacijo za oba partnerja. Kondomi so prekriti s stimulacijskimi pikami in rebri za večjo izkušnjo za oba zaljubljenca. Posebni rebrasti detajli bodo ob vsakem gibu ustvarjali dražljaje, ob katerih bodo spolni odnosi z zaščito še posebej zanimivi. V tem paketu boste prejeli 12 kosov najbolj zabavnih kondomov Pasante Ribs & Dots!

Kondome Pasante Ribs & Dots se lahko brez skrbi uporabljate za oralni, vaginalni ali analni seks. Izdelani so iz naravnega lateksa in so lubricirani ter imajo rezervoar.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Pasante Healthcare Ltd
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 12 KOSOV
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje