Product was successfully added to your shopping cart.

KONDOMI Durex Surprise Me 40/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Presenetite z razburljivo mešanico kondomov Durex Suprise Me! Suprise Me vključuje 4 različne modele kondomov, in sicer: Extra Safe, Tickle Me, Pleasuremax in Sensitive. Mešanica vsebuje 40 kondomov, ki so primerni za različne priložnosti.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

29,99 €

Opis izdelka

Presenetite z razburljivo mešanico kondomov Durex Suprise Me!

  

Suprise Me vključuje 4 različne modele kondomov, in sicer: Extra Safe, Tickle Me, Pleasuremax in Sensitive. Mešanica vsebuje 40 kondomov, ki so primerni za različne priložnosti. 

  • 10x Extra Safe: D 190 mm, Š 56 mm; Kondomi Extra Safe so izdelani iz nekoliko debelejšega lateksa od standardnih kondomov, in nudijo dodatno varnost med spolnimi odnosi. Kondomi so prosojni, gladki in imajo dodan lubrikant.
  • 10x Tickle Me: D 190 mm, Š 53 mm: To so stimulativni rebrasti kondomi, ki so zasnovani tako, da nudijo dodatno stimulacijo med spolnimi odnosi. Ko si zaželite še bolj razburljiv seks, izberite Tickle Me.
  • 10x Sensitive: D 190 mm, Š 56 mm: To so izjemno tanki, transparentni kondomi ob katerih boste pozabili, da nosite zaščito. Kljub temu, da so zelo tanki pa nudijo enako visoko stopnjo zaščite kot drugi. 
  • 10x Pleasuremax: D 190 mm, Š 56 mm: Te kondomi bodo spodbudni za oba partnerja saj imajo edinstvno posravljene rebre in pike, ki stimulirajo intimne predele med spolnimi odnosi. 

Kondomi Durex Suprise Me so dermatološko testirani in 100% elektronsko preizkušeni za popolno varnost. 

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Durex
Material Latex
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina Ne
Poreklo Ne
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje