Product was successfully added to your shopping cart.

KAPSULE ZA ZAVIRANJE EJAKULACIJE Super Orgasm Stop 60/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Naučite se uravnavati in zmanjševati stopnjo vzburjenosti in vznemirjenja. Predstavljamo vam kapsule Super Orgasm Stop, ki vsebujejo posebej izbrane sestavine, ki spodbujajo delovanje in hkrati pomagajo nadzorovati orgazem. So odlično prehransko dopolnilo, s pomočjo katerega boste podaljšali trajanje spolnega odnosa, povečali nadzor nad prezgodnjim izlivom, ohranili raven vzburjenosti in hkrati vzdrževali erekcijo.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

29,99 €

Opis izdelka

Naučite se uravnavati in zmanjševati stopnjo vzburjenosti in vznemirjenja.

     

Predstavljamo vam kapsule Super Orgasm Stop, ki vsebujejo posebej izbrane sestavine, ki spodbujajo delovanje in hkrati pomagajo nadzorovati orgazem. So odlično prehransko dopolnilo, s pomočjo katerega boste podaljšali trajanje spolnega odnosa, povečali nadzor nad prezgodnjim izlivom, ohranili raven vzburjenosti in hhkrati vzdrževali erekcijo. 


Dokazana učinkovitost

Super Orgasm Stop je izdelek, ki vpliva na nadzor ejakulacije in tako podaljša trajanje spolnega odnosa.

Kar 83 % vprašanih bi prehransko dopolnilo Super Orgasm Stop priporočilo drugemu moškemu.

Rezultati so opazni že po 5-7 dneh uporabe.

Moški potrjujejo, da njihove erekcije trajajo tudi več kot 15 minut dlje.


Prezgodnji izliv - težava številnih moških

Prezgodnji izliv (latinsko: eiaculatio praecox) - spolna motnja, ki vključuje izliv (ejakulacijo) po minimalni spolni stimulaciji, dosežen prej, kot si moški želi (pred penetracijo ali kmalu po začetku vaginalne penetracije), kar pri moškem ali partnerki povzroči napetost, stisko ali frustracijo. To je opredelitev, ki temelji na Drugem posvetovanju o erektilnih in spolnih disfunkcijah, ki ga je leta 2004 predlagala SZO.

Motnja je precej pogosta, saj prizadene približno tretjino spolno aktivnih moških. Trenutno se pri diagnosticiranju prezgodnjega izliva za oceno resnosti te motnje uporablja koncept intravaginalnega časa zakasnitve ejakulacije.

V primeru dolgotrajne spolne abstinence je hitra ejakulacija naravni pojav. Včasih pa se kljub pogostim spolnim odnosom pojavlja skoraj neprestano.

  

Prezgodnji izliv lahko:

  • poslabša kakovost intimnega življenja moških
  • negativno vpliva na razmerje
  • povzroči slabo čustveno stanje pri moških

  

Zelo veliko moških poroča o težavah s prezgodnjim izlivom in zlasti:

  • poročajo o občutkih frustracije
  • se pritožujejo zaradi povezane tesnobe in poslabšanja depresije
  • menijo, da bi bilo njihovo razmerje s partnerko uspešnejše, če bi jo lahko spolno zadovoljili
  • negativno vplivajo na partneričino zadovoljstvo z njunim erotičnim življenjem in odnosom kot celoto

   

Za moškega (ki ne trpi za prezgodnjim izlivom) sta lahko dovolj 2 minuti, ženska pa lahko doseže orgazem v povprečju 10-20 minut po začetku spolnega odnosa. Zato je tako pomembno, da se moški lahko osredotoči na spolni odnos v vseh njegovih fazah - začenši s predigro in ne le na doseganje orgazma - in da obvladuje svoje vzburjenje za čas, ki ga ženska potrebuje, da doseže zadovoljstvo.


   

Optimalna kombinacija aktivnih sestavin Super Orgasm Stop

Na problem prezgodnjega izliva močno vpliva živčni sistem, zato je pomembno poudariti blagodejni učinek ovsa in bogastvo mineralov, ki jih vsebuje in ki krepijo telo od znotraj.

Navadni oves - blaži stres in živčno napetost.

Oves je čudežno hranilo, bogato z beljakovinami, kalcijem, magnezijem, silicijem, kalijem, železom in vitamini (zlasti vitamini skupine B). Njegova hranila pomagajo ohranjati zdrav živčni sistem. Oves se tradicionalno uporablja za zdravljenje depresije, splošne šibkosti in duševne izčrpanosti. Ima sproščujoče in pomirjujoče lastnosti. Zelo koristen za ljudi, ki želijo prenehati jemati antidepresive. Izkazalo se je, da je učinkovit pri dolgotrajnem stresu, saj z uravnavanjem preobčutljivosti in hiperaktivnosti deluje krepčilno in tonizirajoče. Pomirjevalne lastnosti ovsa so koristne tudi pri odpravljanju napetosti in stresa, povezanega s tesnobo in negotovostjo v odnosu do partnerja. Pripravki iz ovsa pozitivno vplivajo tudi na spolno delovanje, saj spodbujajo sproščanje testosterona, ki stimulira erotične centre v možganih.

Kolhicin in njegove edinstvene lastnosti

To je pravi "samec" v svetu flore. Vsebuje presenetljivo veliko moških hormonov - androgenov v obliki rastlinskega ekvivalenta, tj. sarsapogeninov. Te spojine popolnoma posnemajo delovanje testosterona in povečujejo sintezo dihidroergotestosterona. To je odlična novica za moške, ki so izgubili veselje do spolnih odnosov. Kolhicin je močan afrodiziak. Učinkovito povečuje apetit po ljubezni. Kolhicin je med drugim bogat z vitamini (C, B, D in A) polisaharidi, aminokislinami in številnimi hranilnimi snovmi rastlinskega izvora, vključno z: jodom, cinkom, bakrom, železom, manganom, žveplom, silicijem in natrijem.


V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Super Orgasm Stop ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

    

Kapsule za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 60 kapsul

Navodila za uporabo: Vzemite 1 kapsulo 2-krat na dan z majhno količino tekočine. Ne prekoračite dnevnega odmerka (2 kapsuli / 24h)

Ingredients (1 caps.): Maca extract 4:1 100 mg, L-arginine 100 mg, Sarsaparilla extract 4:1 70 mg, Tribulus Terrestris extract 20:1 60 mg, American Ginseng extract 4:1 60 mg, Avena Sativa extract 10:1 60 mg, Bulking agent: cellulose microcrystalline 

Opozorila: Shranjujte v suhem prostoru. Hranite izven dosega otrok. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Če jemljejte antidiabetična zdravila, se morate pred uporabo posvetovati z zdravnikom.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Medica Group
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 60 tabletk
Poreklo EU
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje