Product was successfully added to your shopping cart.

KAPSULE ZA POVEČANJE PENISA IN LIBIDA Egosize 65/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Naj vas nič več ne ustavi! Egosize je naravno prehransko dopolnilo, ki vam bo znatno izboljšalo življenje. Njegove sestavine blagodejno delujejo na vaše telo in lahko pripomorejo k večjemu penisu ter boljši, daljši in močnejši erekciji. Izboljšujejo cirkulacijo krvi v penisu, odpravljajo utrujenost in delujejo krepilno. Odslej lahko z izboljšanjem potence poskrbite tudi za svoje zdravje, da boste lahko še dlje uživali v odličnem počutju – ne le v spalnici, ampak na splošno v življenju. Z večjo spolno zmogljivostjo, večjo energijo in vitalnostjo ter z odpravo posledic vsakodnevne utrujenosti in stresa bo vaše spolno življenje dobilo kvaliteto, kot je še niste poznali! 

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

24,99 €

Opis izdelka

Naj vas nič več ne ustavi!

      

Egosize je naravno prehransko dopolnilo, ki vam bo znatno izboljšalo življenje. Njegove sestavine blagodejno delujejo na vaše telo in lahko pripomorejo k večjemu penisu ter boljši, daljši in močnejši erekciji. Izboljšujejo cirkulacijo krvi v penisu, odpravljajo utrujenost in delujejo krepilno.

Odslej lahko z izboljšanjem potence poskrbite tudi za svoje zdravje, da boste lahko še dlje uživali v odličnem počutju – ne le v spalnici, ampak na splošno v življenju. Z večjo spolno zmogljivostjo, večjo energijo in vitalnostjo ter z odpravo posledic vsakodnevne utrujenosti in stresa bo vaše spolno življenje dobilo kvaliteto, kot je še niste poznali!


Ključne sestavine: 

Ginseng – poskrbi za več vitalnosti in močnejšo ter dolgotrajnejšo erekcijo. Če menite, da vam vsakodnevni stres in tempo življenja jemljeta moč, bo ginseng v kombinaciji z ostalimi sestavinami vašemu telesu povrnil moč in energijo. Poleg tega bo razširil krvne žile penisa, potrebne za krepitev naravne erekcije.

Bučna semena – kajti dober pripravek za potenco ne bi smel povzročiti le navala energije, ampak tudi okrepiti vaše telo. Bučna semena so eden najpomembnejših virov cinka - z njimi dopolnite pomanjkanje tega elementa, tako da se lažje spopadate s stresom in povečate svojo samozavest. Cink tudi vašemu telesu olajša proizvodnjo testosterona. Hranila v bučnih semenih vas ščitijo pred boleznimi prostate.

Žagasta palma – za zaščito pred povečanjem prostate. Želite, da bi bil vaš seks uspešen ne le danes, ampak tudi čez mnogo let. Zato kapsule vsebujejo suh izvleček plodov žagaste palme. Preprečuje hiperplazijo prostate pri zdravih ljudeh in lahko celo izboljša spolno funkcijo pri moških z benigno hiperplazijo prostate.


✅ Povečana dimenzija debeline in dolžine penisa

✅ Daljša in močnejša erekcija

✅ Močnejši občutek spolnega užitka

✅ Povečan libido

✅ Val energije in vitalnosti

✅ Embalaža je zavarovana z oštevilčenim hologramom. Zato ste lahko prepričani, da gre za izdelek najvišje kakovosti, ki ima vse potrebne preizkuse in odobritve. Hologram tudi sporoča, da izdelek prihaja iz zakonitega vira.


V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Egosize ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

         

Kapsule za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 65 kapsul

Navodila za uporabo: Lahko uporabljate na 2 načina: Vzemite 1 kapsulo zjutraj med obrokom z zadostno količino vode (vsaj 2,5 dcl) / Vzemite 2 kapsuli 1 uro pred spolnim odnosom z zadostno količino vode (vsaj 2,5 dcl).  Ne vzemite več kot 2 kapsuli v 24 urah. 

Ingredients: guarana (paullinia cupana) 500 mg, ginko biloba 300 mg, maca (lepidum meyenii) 300 mg, fennel (foeniculumvulgareMill) 300 mg, potato starch, gelatin capsule

Opozorila: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino. Izdelek za odrasle. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Hranite izven dosega otrok.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec LoveStim
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 65 kapsul
Poreklo EU
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje