Product was successfully added to your shopping cart.

GEL ZA ZAKASNITEV ORGAZMA Super Orgasm Stop

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Predčasen prihod na cilj ni vedno najboljši rezultat. Predstavljamo edinstveno formulo Super Orgasm Stop. Gel je zasnovan tako, da podaljša trajanje spolnega odnosa. Z anestetičnim učinkom vam bo pomagal nadzorovati ejakulacijo, zato se vam ni treba bati hitrega konca. Posebej izbrane sestavine vas stimulirajo, hkrati pa vam pomagajo nadzorovati orgazem. Gel prijetno osveži in ohladi vaš penis, zato se lahko prefinjeno in nežno približujete svojemu cilju, da žensko pripeljete do želenega, edinstvenega vrhunca. Globinsko mazanje intimnih predelov, popolno drsenje in hitro okrevanje vam bodo pomagali doseči cilj.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

14,99 €

Opis izdelka

Predčasen prihod na cilj ni vedno najboljši rezultat.

  

Predstavljamo edinstveno formulo Super Orgasm Stop. Gel je zasnovan tako, da podaljša trajanje spolnega odnosa. Z anestetičnim učinkom vam bo pomagal nadzorovati ejakulacijo, zato se vam ni treba bati hitrega konca.

Posebej izbrane sestavine vas stimulirajo, hkrati pa vam pomagajo nadzorovati orgazem. Gel prijetno osveži in ohladi vaš penis, zato se lahko prefinjeno in nežno približujete svojemu cilju, da žensko pripeljete do želenega, edinstvenega vrhunca.Globinsko mazanje intimnih predelov, popolno drsenje in hitro okrevanje vam bodo pomagali doseči cilj. 

Gel ne povzroča alergij, ne draži, ne poškoduje kondomov, je lahek in enostaven za uporabo. Po nanosu se zlahka spere z intimnih predelov.


Prezgodnji izliv - težava številnih moških

Prezgodnji izliv (latinsko: eiaculatio praecox) - spolna motnja, ki vključuje izliv (ejakulacijo) po minimalni spolni stimulaciji, dosežen prej, kot si moški želi (pred penetracijo ali kmalu po začetku vaginalne penetracije), kar pri moškem ali partnerki povzroči napetost, stisko ali frustracijo. To je opredelitev, ki temelji na Drugem posvetovanju o erektilnih in spolnih disfunkcijah, ki ga je leta 2004 predlagala SZO.

Motnja je precej pogosta, saj prizadene približno tretjino spolno aktivnih moških. Trenutno se pri diagnosticiranju prezgodnjega izliva za oceno resnosti te motnje uporablja koncept intravaginalnega časa zakasnitve ejakulacije.

V primeru dolgotrajne spolne abstinence je hitra ejakulacija naravni pojav. Včasih pa se kljub pogostim spolnim odnosom pojavlja skoraj neprestano.

Prezgodnji izliv lahko:

  • poslabša kakovost intimnega življenja moških
  • negativno vpliva na razmerje
  • povzroči slabo čustveno stanje pri moških

Zelo veliko moških poroča o težavah s prezgodnjim izlivom in zlasti:

  • poročajo o občutkih frustracije
  • se pritožujejo zaradi povezane tesnobe in poslabšanja depresije
  • menijo, da bi bilo njihovo razmerje s partnerko uspešnejše, če bi jo lahko spolno zadovoljili
  • negativno vplivajo na partneričino zadovoljstvo z njunim erotičnim življenjem in odnosom kot celoto

     

Za moškega (ki ne trpi za prezgodnjim izlivom) sta lahko dovolj 2 minuti, ženska pa lahko doseže orgazem v povprečju 10-20 minut po začetku spolnega odnosa. Zato je tako pomembno, da se moški lahko osredotoči na spolni odnos v vseh njegovih fazah - začenši s predigro in ne le na doseganje orgazma - in da obvladuje svoje vzburjenje za čas, ki ga ženska potrebuje, da doseže zadovoljstvo.

Zakaj izbrati gel Super Orgasm Stop?

Od znotraj

Posebej izbrane sestavine spodbujajo delovanje in hkrati pomagajo nadzorovati orgazem.

Od zunaj

Prijetna anestezija in hitro okrevanje sta zasnovana tako, da pomagata odložiti orgazem.

Hitro

Naravne sestavine se hitro absorbirajo in začnejo delovati že ob prvi uporabi.

Varno

Sestava gela Super Orgasm Stop temelji na varnih in preverjenih sestavinah.


Edinstvena formula gela Super Orgasm Stop

Zaradi svoje edinstvene formule ima gel Super Orgasm Stop anestetične lastnosti in zmanjšuje draženje sluznic, zato lahko hitro daje občutek hladnosti in svežine.

V sestavi gela Super Orgasm Stop je izjemno pomemben tudi tako imenovani "nosilec", glavna sestavina, ki je odgovorna za njegovo vlažilno funkcijo. To je verjetno najvarnejši in najbolj naraven nosilec. Ne povzroča preobčutljivosti, ne draži, ne poškoduje kondomov, je lahek in enostaven za uporabo. Po nanosu se zlahka izpira z intimnega področja.


Uporaba: Nekaj minut pred spolnim odnosom nanesite ustrezno količino gela na celoten penis in ga nežno masirajte, dokler se ne vpije. Lahko se uporablja s kondomom.

Ingredients: Aqua, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Alcohol Denat, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Mentha Piperita Oil, Limonene , Linalool, Menthol, Lactid Acid.

Opozorila: Pred uporabo preverite, če ste alergični na katere koli sestavine. Pred prvo uporabo nanesite manjšo količino gela na podlaht. 

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Medica Group
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 150 ml
Poreklo EU
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje