Product was successfully added to your shopping cart.

GEL ZA POVEČANJE PENISA Gigant XXL

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Hrepenite po večjemu penisu, osupljivo dolgi erekciji ter daljšemu spolnemu odnosu? Tukaj je za vas gel za povečanje penisa Gigant XXL. Njegova uporaba učinkovito pomaga povečati ne le dolžino, ampak tudi debelino penisa. Poleg tega se gel uspešno bori proti erektilni disfunkciji, izboljša erekcijo, podaljša spolni odnos in poveča občutljivost penisa. Njegove učinkovine prodrejo globoko v kavernozna telesa penisa (tvorijo večino penisa in vsebujejo krvne žile, ki se napolnijo s krvjo in pomagajo pri erekciji), zato je lahko med erekcijo penis vidno večji in debelejši, erekcija pa močnejša in dolgotrajnejša. Uporaba gela Gigant XXL pozitivno vpliva na spolno aktivnost.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

34,99 €

Opis izdelka

Hrepenite po večjemu penisu, osupljivo dolgi erekciji ter daljšemu spolnemu odnosu?

      

Tukaj je za vas gel za povečanje penisa Gigant XXL. Njegova uporaba učinkovito pomaga povečati ne le dolžino, ampak tudi debelino penisa. Poleg tega se gel uspešno bori proti erektilni disfunkciji, izboljša erekcijo, podaljša spolni odnos in poveča občutljivost penisa. Njegove učinkovine prodrejo globoko v kavernozna telesa penisa (tvorijo večino penisa in vsebujejo krvne žile, ki se napolnijo s krvjo in pomagajo pri erekciji), zato je lahko med erekcijo penis vidno večji in debelejši, erekcija pa močnejša in dolgotrajnejša. Uporaba gela Gigant XXL pozitivno vpliva na spolno aktivnost.

Prednosti:

✔ Večji in debelejši penis

✔ Boljši občutki pri spolnosti, ki so posledica boljše oskrbe penisa, saj je bolj občutljiv na dotik. Večja velikost penisa pa še dodatno izboljšuje vašo izkušnjo s partnerjem.

✔ Daljše trajanje spolnih odnosov in okrepljena erekcija

✔ Večje spolno zadovoljstvo, sčasno pa bo vztrajno naraščala tudi samozavest.

✔ Naravna sestava

✔ Erekcija kot v mladosti

✔ Povečanje penisa

✔ Brez stranskih učinkov

✔ Primeren za moške vseh starosti (18+)


 

Navodila za uporabo: Za najboljše rezultate nanesite nekaj kapljic gela na penis in nežno masirajte po celotni dolžini, dokler se gel popolnoma ne vpije. 

Ingerdients: Glycerin, Aqua, Tribulus tettrestris Extract, Hydroxyethylcellulose Bearberry Extract, Ginko biloba Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid

Opozorilo: Shranjujte na sobni temperaturi. Hraniti izven dosega otrok. Pred uporabo preverite občutljivost kože, tako da nanesete majhno količino na podlaket. V primeru alergijske reakcije prenehajte uporabljati. Samo za zunanjo uporabo. 

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Mysexpharma
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 59 ml
Poreklo ZDA
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje