Product was successfully added to your shopping cart.

GEL ZA EREKCIJO Libidojelly 7/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

LibidoJelly je prvi tekoči izdelek za erekcijo, ki je bil na trgu. Prednost tega izdelka za erekcijo je, da se lahko precej hitro absorbira v telo, kar pomeni, da je učinek lahko tudi precej hiter. Že v nekaj minutah je učinek opazen kot prijetno mravljinčenje naraščajoče erekcije, brez negativnih stranskih učinkov!

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

34,99 €

Opis izdelka

LibidoJelly je prvi tekoči izdelek za erekcijo, ki je bil na trgu.

  

Prednost tega izdelka za erekcijo je, da se lahko precej hitro absorbira v telo, kar pomeni, da je učinek lahko tudi precej hiter. Že v nekaj minutah je učinek opazen kot prijetno mravljinčenje naraščajoče erekcije, brez negativnih stranskih učinkov!

Že leta je znano, da lahko naravne sestavine pozitivno vplivajo na potenco. Ta izdelek je primeren za moške, starejše od 18 let. Zaradi na stotine študij o zeliščih je znanje s področja naravnih tablet za erekcijo postalo tako obsežno, da so ti izdelki lahko zelo učinkoviti.

Libido Jelly je tekoča različica erelcoksle tablete v našem asortimanu. To je v nasprotju z drugimi izdelki s trdno obliko kapsule/tablete. Velika prednost tekoče "tabletke za erekcijo" je, da se hitreje absorbira v telo. Tablete/kapsule mora najprej razgraditi želodčna kislina. Libido Jelly deluje v nekaj minutah.

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu High Octane Titan ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. 

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

Gel za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 7 vrečk gela, 35 ml

Navodila za uporabo: Vzemite 1 vrečko gela tik pred spolno aktivnostjo. Gel dajte neposredno v usta ali ga zmešajte v kozarcu vode. Ne vzemite več kot 2 vrečk dnevno. 

Sestavine: Jelly 5 ml (Aqua, Glycerin E640, Sorbitol E420, Hydroxyehylcellulose, Sodium Benzoate, Aroma, Aspartame, Potassium Sorbate, Maltose, Agave Tequilana Leaf Extact, CI15985, CI19140, Citric Acid E472c) Sabeet 200 mg, Muira Puama 120 mg, Maca PE 120 mg, Ginko Biloba 120 mg. 

Opozorila: To je zeliščni pripravek. Izdelke je namenjen polnoletnim osebam. Hranite izven dosega otrok. Hranite v hladnem, suhem in temnem prostoru. Prekomerna uporaba lahko povzroči odvajalni učinek. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Ne vsebuje sladkorjev. 

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Morningstar
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 7 gelov
Poreklo Nizozemska
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje