Product was successfully added to your shopping cart.

FEROMONSKA DIŠAVA Mai Masculine For Him

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Kombinacija vaše toaletne vodice in Fermonske dišave Mai Masculine For Him jo bo popolnoma obnorela.Feromoni so naravni spolni signali, ki jih naše telo lahko proizvede samo in vzbujajo privlačnost in poželenje pri ženskah ter moških. Fermonska dišava Mai Masculine For Him je izdelana posebej za moške in je brez vonja ter vam tako omogoča, da ga lahko kombinirate s katerim koli osebnim parfumom.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

10,99 €

Opis izdelka

Kombinacija vaše toaletne vodice in Fermonske dišave Mai Masculine For Him jo bo popolnoma obnorela.

  

Feromoni so naravni spolni signali, ki jih naše telo lahko proizvede samo in vzbujajo privlačnost in poželenje pri ženskah ter moških. Fermonska dišava Mai Masculine For Him je izdelana posebej za moške in je brez vonja ter vam tako omogoča, da ga lahko kombinirate s katerim koli osebnim parfumom.

   

   

  • Feromoni zanj
  • Brez vonja
  • Združljiv s katerim koli osebnim parfumom ali vodico po britju
  • 7 ml
  • Priložena lopatka za nanos

 


Navodila za uporabo: Z lopatko nanesite majhno količino na stranski predel vratu in vmasirajte nežno, dokler se ne vpije.

Ingredients: Isopropyl Mirystate, 4,16 androstadien - 3 -ona, 5aandrost - 16 - en - 3 - one, 5aandrost - 16 - en - 3a - ol, 5aandrostan-a-one, Dehydroepiandrosterone (DHEA), 5a-androstan-3b-ol, 5androstan-3a-ol-17-one.

Opozorila: Ne zaužijte. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi ali vročini. Hranite izven dosega otrok. Izdelek shranjujte v prostoru pod 25°C. Samo za zunanjo uporabo.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Mai Attraction
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 7 ml
Poreklo Španija
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje