Product was successfully added to your shopping cart.

FEROMONSKA DIŠAVA Mai Concentrated Pher For Him

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Postanite center pozornosti in obnorite vse ženske okoli vas! Fermonska dišava Mai For Him je bila zasnovana posebej za moške, ki si želijo povečati moč privlačnosti z vonjem poželenja. Dišava je ustvarjena z aktivnimi sestavinami rastlinskega izvora. Njena skrivnost je sestavljena iz sinergistične kombinacije Makandi forskolina (Coleus forskohlii) in teaflavinov črnega čaja (Camellia sinensis). Počutili se boste bolj samozavestne, privlačne in zaželene ter bolj samozavestne pri nastopanju in zapeljevanju. Preko feromonov bodo ženske (ali kdorkoli jih zanima) zaznale to zaupanje in se bodo počutile navdušene, pripravljene vzpostaviti stik in spoznati moškega z vonjem poželenja.

Zaloga: Predviden čas dostave: 1-2 dni

16,99 €

Opis izdelka

Postanite center pozornosti in obnorite vse ženske okoli vas!

   

Fermonska dišava Mai For Him je bila zasnovana posebej za moške, ki si želijo povečati moč privlačnosti z vonjem poželenja. Dišava je ustvarjena z aktivnimi sestavinami rastlinskega izvora. Njena skrivnost je sestavljena iz sinergistične kombinacije Makandi forskolina (Coleus forskohlii) in teaflavinov črnega čaja (Camellia sinensis). Počutili se boste bolj samozavestne, privlačne in zaželene ter bolj samozavestne pri nastopanju in zapeljevanju. Preko feromonov bodo ženske (ali kdorkoli jih zanima) zaznale to zaupanje in se bodo počutile navdušene, pripravljene vzpostaviti stik in spoznati moškega z vonjem poželenja.

   

   


Navodila za uporabo: Razpršite nekaj fermonske dišave na predel vratu in počakajte par sekund, da se popolnoma vpije v kožo. Hkrati lahko uporabljate z vašim najljubšim parfumom.

Ingredients: aqua, glycerin, propanediol, coleus forskohlii, camellia sinensis leaf extract, citric acid, sodium levulinate, potassium sorbate, sodium phytate.

Opozorila: Ne zaužijte. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi ali vročini. Hranite izven dosega otrok. Izdelek shranjujte v prostoru pod 25°C. Samo za zunanjo uporabo.

Dodatne informacije

Custom Stock Status 1-2 dni
Proizvajalec Mai Attraction
Material Ne
Velikosti Ne
Velikost Ne
Lubrikant Ne
Dolžina Ne
Širina Ne
Napajanje Ne
Baterijski vložki Ne
Vodoodpornost Ne
Količina 10 ml
Poreklo Španija
Dodatne informacije Ne
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje